Vuo Records – Mood Series vol 6 (2024)

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

”Teknossa voi tapahtua ihan mitä vaan, mutta yleensä siinä ei tapahdu juuri mitään.” Näin lausui muuan Jori Hulkkonen muinoin ja tämä pitää paikkansa varsin tyylikkässä dubtechno-julkaisussa, jonka on kuratoinut Kangasalan Ruutanasta käsin Suomen lahja dub-technolle: TM Shuffle.

Neljän biisin ”joint effort”, ei VA (tätä levymerkki haluaa painottaa), alkaa Star_dubin pehmeällä mutta lempeän jämäkällä Light in the Dark-raidalla. Bpm on tässä yllättävän tiukka Vuon julkaisujen tyypilliseen tempoon verrattuna ja synasointujen kaiku/viive sekä filteröinnit oikein maukkaita. Altone vie seuraavalla raidalla yleisön perinnetietoiseen dub-jumitteluun tyyliin Maurizio ja Rhythm & Sound, tiukasti fokusoituneena mehukkaassa basso-aaltoilussa. Kolmantena vuorossa on Poro hieman kokeellisemmalla biisillä Richt Her, missä rikottu biitti on yhdistetty syvälliseen äänimaisemaan. Raikas ja erilainen valinta julkaisulle, joka on itselle se kaikkein kovin biisi tällä ep:llä. Julkaisun päättää TM Shuffle ystävänsä Monoderin kanssa palaten tanssilattialle Täätää-nimisellä reippaamman otteen teknoilulla. Koko julkaisu on Vuo:lle ominaiseen tapaan täydellisellä tarkkuudella miksattu ja masteroitu eheä kokonaisuus, joten ei ihmetytä yhtään että levymerkki on arvostettu dubtechno-skenessä.

Raita, joka tekee erityisen vaikutuksen: Poro – Richt Her

Mikko Ihalainen

spot_img