Ben Furmanin uusi teos tarjoaa ratkaisuja koulutyön haasteisiin

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record of My Life #35: Nine Inch Nails – The Downward Spiral (Nothing records 1994)

Tiedättehän ne albumit, joita ei tarvitse edes laittaa soimaan ja silti se musiikki soi alitajunnassa ja lyriikat tulee vahvasti ajatuksiin, koska olet kuunnellut levyä niin paljon oikeassa herkkyyskaudessa ja ajassa? Minulle Nine Inch Nailsin The Downward Spiral on juuri sellainen. Harvemmin sitä enää kuuntelen, mutta levyn kansikuva ja tunnelmat palaavat mielen looppailuun usein.

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Arvostelussa Brazen Forgery – Karelia Suite

Turun seudulla pandemiaeristyksessä syksyllä 2021 kypsynyt metalliprojekti Brazen Forgery...

Kellaribändit – keikkajärjestäjän kaksiteräinen miekka

Autotalleissa ja treeniksillä ryskää koko joukko potentiaalisia bändejä, jotka...

Jaa somessa

Psykiatrian erikoislääkäri Ben Furman tarjoaa kirjassaan konkreettisia työkaluja koulutyön haasteisiin ratkaisukeskeisin menetelmin.

Psykiatrian erikoislääkäri Ben Furman käsittelee uutuuskirjassaan Ratkaisuja koulutyön haasteisiin koululaitoksen ongelmia. Kirja tarjoaa monipuolisia ja ratkaisukeskeisiä psykologisia menetelmiä yleisimpiin haasteisiin, kuten oppilaiden käytösongelmiin, kiusaamiseen ja opiskelumotivaation parantamiseen.

Nykypäivän koululaitos kohtaa useita merkittäviä haasteita. Monet peruskoulun opettajat harkitsevat alan vaihtoa oppilaiden käytösongelmien, kiusaamisen, lisääntyneiden poissaolojen, huoltajien korkeiden odotusten, huonon luokkahengen ja oppilaiden heikon opiskelumotivaation vuoksi. Nämä tekijät voivat johtaa opettajien työuupumukseen.

Furmanin kirja tarjoaa innovatiivisia ja käytännönläheisiä ratkaisuja näihin pulmiin, perustuen ratkaisukeskeiseen psykologiaan. Kirja on suunnattu lähinnä opettajille ja rehtoreille, mutta sen ideat voivat innostaa kaikkia koululaitoksen tilasta kiinnostuneita.

Tähän liittyen Furman ylläpitää laajan maksuttoman lisämateriaalin, jonka linkki löytyy kirjasta.

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu ratkaisukeskeisen psykologian sanansaattaja, tunnettu teoksistaan Ei koskaan liian myöhäistä saada onnellinen lapsuus ja Muksuopin lumous.

Lopuksi, Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, joka julkaisee asiantuntijakirjallisuutta hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategorioissa.

Lähde Viisas Elämä Oy

spot_img