Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Tapio Kujala on nimitetty Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi 1.8.2024 alkaen viisivuotiskaudeksi.

Kujalan aikaisempi työura on sisältänyt rehtorin tehtävät sekä Tampereen ammattikorkeakoulussa että Diakonia-ammattikorkeakoulussa. Hän on myös toiminut Kansanvalistusseuran säätiön toiminnanjohtajana ja Yleisradion oppimisen ja tieteen päällikkönä.

”Kulttuuri ja sivistys ovat tärkeitä tekijöitä ihmiselämässä, ja ne ansaitsevat tulla kuulluiksi myös talouskeskusteluiden keskellä,” toteaa Kujala.

Vararehtorina Kujala keskittyy erityisesti yliopiston koulutuspalveluiden johtamiseen ja kehittämiseen.

Hänen valinnassaan korostettiin johtamiskokemusta ja laajoja verkostoja. Taideyliopiston rehtori Kaarlo Hildén uskoo Kujalan tuovan yliopistoon arvokasta osaamistaan.

Lähde Taideyliopisto

spot_img