Teemu Mäen Näytelmät Jouluevankeliumi ja Teoreema Julkaistu Kirjana

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 40/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Elokuva-arvio: Sebastian (Mikko Mäkelä 2024)

Suomalaisen Mikko Mäkelän (A Moment in the Reeds) käsikirjoittama ja ohjaama Sebastian on intiimi ja rohkea draama identiteetistä, autofiktiosta ja autenttisuudesta. Elokuva kertoo Maxista, joka kirjoittaa ensimmäistä romaaniaan nuoresta seksityöläisestä nimeltä Sebastian. Kustantajalle ja ystävilleen Max kertoo taustatyökseen haastattelevansa seksityöntekijöitä, mutta todellisuudessa Max itse elää kaksoiselämää myymällä palveluksiaan miehille.

Ari Väänänen’s Latest Book Explores Mental Vulnerability in Modern Work Life

Ari Väänänen's book delves into how societal changes have reshaped the role of mental health in work life. It emphasizes the psychological challenges that accompany increased independence.

Floating Points – Cascade (Ninja Tune 2024)

Floating Points - Cascade (Ninja Tune 2024) Samuel Shepardin projekti Floating Points on edennyt viidenteen täyspitkään albumiinsa, löytäen jälleen tekno-rytmit muutamien vuosien jazz-electronica-kokeilujen jälkeen.

Anu Kolmosen Taapelitaivas ehdolla Botnia-palkinnolle

Oulun Kirjamessuilla juhlistetaan Botnia-palkinnon kahdeksaa ehdokasta. Anu Kolmosen Taapelitaivas kuvastaa voimakasta tarinaa työväen historian valossa.

Jaa somessa

Teemu Mäen näyttämöteokset Jouluevankeliumi ja Teoreema antavat uudenlaisen näkökulman uskonnon ja rakkauden pohdintaan. Kirja tarjoaa teatterin ystäville syvällistä ja monipuolista lukemista.

Teemu Mäki on monipuolinen taiteilija ja kirjailija, joka tunnetaan myös käsikirjoittamisesta ja ohjaamisesta. Hänen näyttämöteoksensa, kuten Jouluevankeliumi ja Teoreema, tarjoavat syvällisiä pohdiskeluja uskonnosta, kapitalismista ja rakkaudesta. Nämä teokset ovat nyt saatavilla kirjamuodossa, tarjoten lukijoille ainutlaatuisen sisällön rinnastettavissa runoihin ja romaaneihin.

Jouluevankeliumi yhdistää monia taiteenlajeja, käsitellen aiheita uskonnosta kapitalismiin ja sukupuoleen. Se esitettiin ensimmäistä kertaa Kiasma-teatterissa joulukuussa 2018. Teoreema puolestaan tutkii rakkauden eri ilmentymiä ja sen yhteiskunnallista potentiaalia, perustuen Pasolinin elokuvaan.

Teemu Mäki avaa esipuheessaan näkemyksiään teatterista ja esittävien taiteiden tulevaisuudesta. Häntä haastatellaan Helsingin kirjamessuilla 2024, jolloin keskustellaan myös hänen uudesta kirjasta.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Parvs

spot_img