Tapaus Vahtera: 12.2.2022

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #30: Apulanta – Ehjä

Vuosi oli 1996 ja maailma muuttui paljon, teinit eivät. Yhdeksänkymmentä luvun alun laman huippu alkoi hieman tasoittua, tosin seurauksista kärsitään vielä tänäkin päivänä. Talouden lisäksi lamalla oli suuri vaikutus myös kulttuuriin ja yleiseen ilmapiiriin, niin hyvässä kuin pahassa.

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Pekka Kytömäelle Tampereen kirjallisuuspalkinto

Pekka Kytömäki palkittiin Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnolla teoksellaan 'Historian pienmiehiä'.

Jaa somessa

Hitto vie, oli sen verran mahtavat eilisillan/yön ja tän päivän treenit Tampereella, et taitaa olla Ratsian Elämän syke -LP hallussa Kukan synttäreille.

Ei siinä muutamaa kaljaa huvittanut tai ehtinytkään juoda.

Yöllä treenattiin Pankun kans viel pientä akustista settiä. Sain Pankulta myös heidän vanhan bändinsä kokoelma-LP:n. Pyrin arvostelemaan sen huomenna, nyt ei jaksa kuunnella musaa. Toki biisit on tuttuja, mut pitää verestää.

Tuo ilmestyy muuten vasta virallisesti 22.2.

Kirjoitin eilen ennen lähtöä myös Lurkers-jutun valmiiksi, mut tarkistan vielä jutut. Nyt vegepizza uuniin ja toiv. helvetin pian unten maille.

– V. Vahtera

spot_img