MERITA – Out of the darkness

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Visuaalisen taiteen kehityshanke Vauhdittamo aloittaa Vaasassa

Suomen Kulttuurirahaston visuaaliseen taiteeseen keskittyvä Vauhdittamo-hanke starttaa Vaasassa sparraten pohjalaisia taiteilijoita ja tarjoten yleisöluentoja.

Jaa somessa

”On jokseenkin suomalaista tehdä sanoituksia synkistä aiheesta ja antaa kuulijalle ajateltavaa, mutta kun synkän aiheen taustalle tuodaan kaunista maisemaa ja luontaisesti esiintyvä laulaja, niin tarinan viesti jotenkin syvenee entisestään eikä vaivuta niin sanottuun pateettisuuteen.”

[yasr_visitor_multiset setid=1]

”Terve, olen Merita, lauluntekijä Loimaalta. Olen pienestä asti keksinyt/saanut lauluja, mutta vasta viime vuosina opetellut tekemään niitä musiikiksi asti. Sanoitukset ja sävel on siis minun tekemiäni, taustamusiikit ja äänityksen on tehnyt tuttavani Piano music Studio Alanyan Hakan Geyik. Lauluni ”Out of the darkness” on genreltään varmaan lähinnä rock-balladia. Se kertoo maailman pahuudesta, siitä jos ihmiskunta ei muutu, onko maailmanloppu edessä?”

Näin lähestyy toimitustamme Merita. Merita antaa sanoituksellaan meille kuulijoille ajateltavaa ja saattelee sanomansa vielä hyvillä melodioilla, joten mikäs tässä on häneen tutustuessa.

Tuotantopuolesta jää hieman karaokemainen vaikutelma, mutta Meritan hyvä lauluääni kestää tällaisenkin taustabändityyppisen formaatin ja kaikki huomio keskittyykin nimenomaan nyt häneen. Sanottakoon kuitenkin, että taustat ovat siitä huolimatta huipputasoa.

Erityisen suuren vaikutuksen minuun tekee Youtube-videon taustalla olevat huikeat maisemat. Vaikka Merita kertookin olevansa Loimaalta, niin videosta välittyy autenttinen Etelä-Eurooppalainen miljöö ja kuinka kovasti aloinkaan ikävöimään Kesän lämpöä ja kuinka hienosti Meritan video nosti tämän kaipuuni esille.

On jokseenkin suomalaista tehdä sanoituksia synkistä aiheesta ja antaa kuulijalle ajateltavaa, mutta kun synkän aiheen taustalle tuodaan kaunista maisemaa ja luontaisesti esiintyvä laulaja, niin tarinan viesti jotenkin syvenee entisestään eikä vaivuta niin sanottuun pateettisuuteen.

Mielenkiintoinen yhdistelmä synkkyyttä ja upeaa maisemointia, tämä Meritan video.

– K. Lukkarila

spot_img
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
"On jokseenkin suomalaista tehdä sanoituksia synkistä aiheesta ja antaa kuulijalle ajateltavaa, mutta kun synkän aiheen taustalle tuodaan kaunista maisemaa ja luontaisesti esiintyvä laulaja, niin tarinan viesti jotenkin syvenee entisestään eikä vaivuta niin sanottuun pateettisuuteen." "Terve, olen Merita, lauluntekijä Loimaalta. Olen pienestä asti keksinyt/saanut lauluja,...MERITA - Out of the darkness