Arvostelussa Metalli Inc. – Kultalusikka

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: Sieltä täältä

Sekalaisia musiikkiaiheisia kysymyksiä sieltä ja täältä. Kokeile alta miten...

Viikon Kovin Biisi: VKB 23/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Rami Helin – The Lonesome Death of George Mallory

Menehtyneestä vuorikiipeilijästä kertova Rami Helinin debyyttisingle äänitettiin keskellä luonnonkatastrofia...

Silja Aalto ja Laura Malmivaara esittävät Paavo Ruotsalaisen vaimoja Viimeiset kiusaukset -oopperassa

Viimeiset kiusaukset -ooppera esitetään Tampere-talossa ja Olavinlinnassa vuonna 2025. Teoksen ohjaa Mikko Kouki ja musiikista vastaa Ville Matvejeff.

Leon Volca – Do They Think I Am a Goblin Shark? (Blueye Musica 2024)

Mystinen artisti Leon Volca tuuttaa levyllisen IDM/elektro/chiptune-musiikkia Asan levymerkillä Blueye Musica. Ei herkästi provosoituville kuulijoille, genren tuntijoille takuulla kiinnostavaa materiaalia.

Jaa somessa

”Sävellys itsessään on toimiva ja kertosäkeen melodiassa on korvamatopotentiaalia.”

[yasr_visitor_multiset setid=1]

”Metalli Inc:n musiikki on tuttua ja turvallista suomeksi laulettua riffivoittoista suomimetallia, -tälle musiikille on suomessa aina tilausta. Olemme julkaisseet “Raskas taakka” -debyyttialbumin lokakuussa 2020. Viimeisin single “Kultalusikka” julkaistiin 5.11.2021. Kesään mennessä julkaisee yhtye seuraavan singlen.”

Kultalusikka kertoo ihmisistä jotka saavuttavat helpon ja onnellisen elämän vähemmällä kuin suurin osa meistä. He eivät tunne empatiaa ja tavoitteena on suurien omien etujen saavuttaminen, usein keinoja kaihtamatta.

Valta sokaisee ja saa ihmisessä esiin arrogantteja sekä opportunistisia piirteitä. Nämä ihmiset ovat yksinäisiä, ilman oikeita ystäviä. Lopulta raha ei tee onnelliseksi eikä kukaan rakasta heitä heidän itsensä takia.

Eihän tästä voi olla pitämättä. Rumpali Kessi Tuominen polkaisee biisin käyntiin melkoisen hyvällä svengillä ja sama hyvä poljento jatkuu läpi kappaleen. Toki tässä ei ole hänen soittoaan aiemminkin ja muissa yhteyksissä kuulleelle mitään uutta, mutta silti se on syytä mainita.

Soolokitaristi Elmo J. Karjalainen esittelee itsestään maltillisemman puolen ja tuo kappaleeseen hienon lisän tyylitajuisella lead-kitaroinnillaan. C-osassa Elmo näyttää kuitenkin välähdyksen kitarataituruudestaan, mutta tekee senkin tyylitajuisen maltillisesti.

Sävellys itsessään on toimiva ja kertosäkeen melodiassa on korvamatopotentiaalia.

Laulaja Jari Alhasen ääni on persoonallisen toimiva ja tuo sanoihin syvyyttä ja uskottavuutta. Sovituksessa on otettu huomioon ”vähemmän on enemmän” ja ehkä siksi juuri Kultalusikka-biisissä kaikki elementit erottuu selkeästi ja bändi kuulostaa tiukalta nipulta ja toki sitä myös on.

Loistavaa tekemistä!

Metalli Inc. -kokoonpano

Jari Alhanen – laulu, kitara & kosketinsoittimet
Elmo J. Karjalainen – soolokitara (ex Kilpi, ex Deathlike Silence)
Mikko Saastamoinen – basso (Rocking Corpses)
Kessi Tuominen – rummut (Dr.Doctor, NoLimits)

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1ydXYe717MvzFFTEaN2QCQ
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIWjzI84b2UNu0uH9tI5gSQ/videos
Instagram: https://www.instagram.com/metalli_inc_band
Facebook: https://www.facebook.com/metalliinc

– K. Lukkarila

spot_img
"Sävellys itsessään on toimiva ja kertosäkeen melodiassa on korvamatopotentiaalia." "Metalli Inc:n musiikki on tuttua ja turvallista suomeksi laulettua riffivoittoista suomimetallia, -tälle musiikille on suomessa aina tilausta. Olemme julkaisseet “Raskas taakka” -debyyttialbumin lokakuussa 2020. Viimeisin single “Kultalusikka” julkaistiin 5.11.2021. Kesään mennessä julkaisee yhtye seuraavan singlen." Kultalusikka kertoo...Arvostelussa Metalli Inc. - Kultalusikka