Arvostelussa Remote – Degrees EP

Aiheeseen liittyvää

TIMO KALEVI FORSS:Leevi And The Leavings – Hittitehtaan Tarina (Like, 2022)

Leevi oli sellainen yhtye, jota ei kakarana hurjana punkkarina voinut kuunnella, tai ainakaan sellaista ei voinut myöntää.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Arvostelussa SIMON HALFON – Oasis: Supersonic (Like, 2021)

Yleensä en ole kauheasti kiinnostunut, kun elämäkerroissa puhutaan tyyppien lapsuudesta, mutta tämä teki siinäkin poikkeuksen, vaikka tyypillinen ryysyistä rikkauksiin -tarina onkin.

Petymys – Alasti EP

Petymys, tuo Helsinkiläinen kylmässä kolkossa kellarissa loisteputkien valossa äänekkäästi...

Jaa somessa

Remote on tuore helsinkiläinen duo, jonka arvostelussa oleva EP Degrees on bändin esikoisjulkaisu. Remoten musiikki on jonkinasteista noise-rockia, pääpainon ollessa enemmän rockissa kuin metelöinnissä. Duon koostavat hiljaiseloa viettävän Weepikesin jäsenet Pasi Peni ja Tomi Nuotio, joista jälkimmäinen on tuttu myös kauhajokisen Can Can Headsin riveistä.

Degrees esittelee bändin, joka on energinen ja tiukasti yhteensoittava. Kappalemateriaali on poikkeuksetta hyvin ideoitua, sävellettyä ja sovitettua. Tuotanto on minimalistista ja soundimaailma melko keskiäänivoittoinen, mutta muuten tasapainoinen. Välittömiä listahittejä ei EP:ltä samantien kuoriudu, mutta nykivä Reflection, letkeä Degrees ja suorempi IDK ovat oivallisia kappaleita. Bändin punkahtavat noiserock-vaikutteet rikkovat sopivasti kaavaa, nyrjäyttelevät palikkoja pois mukavuusalueiltaan ja luovat omalaatuista soundia.

Hyvältähän tämä kuulostaa, joten jatkoa odotellaan mielenkiinnolla!

Degrees EP

  1. Hello
  2. Reflection
  3. Degrees
  4. IDK

https://remote1.bandcamp.com/album/degrees-ep

https://open.spotify.com/album/7rAeJO4NXqqWb66adz64Ws

– K. Kallio

spot_img
Edellinen artikkeliKaljatar & Spurguri – Osa 1.
Seuraava artikkeliThe Boys -yhtyeen tarina