Kitkatone – Lucky Memories (Enotaktik 2024)

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Berliinin teknomekassa Berghainissakin pari kertaa esiintynyt helsinkiläinen Kitkatone julkaisee pitkästä aikaa omalla labelillaan uuden kahden biisin ep:n.

Olen aina arvostanut Kitkatonen omintakeista tyyliä, missä hän yhdistelee tyylikkäästi euforisia melodioita napakkaan saturoituun teknobiittiin. Kitkatonen tekno ammentaa vaikutteita enemmän raven ja Detroit-henkisten klassikoiden parista kuin nykyään niin suositusta monotonisesta dark technosta.

Lucky Memories on hyvä todiste miehen tuotantotaidoista jälleen kerran. Betta Luck Next Time toimittaa tanssilattialla varmasti pätevästi acid-henkisen riffinsä ja detroit-vibaisten tunnelmien avulla. Memoir on melankolinen ja ilmava biisi, mikä sopisi monenlaisiin dj-setteihin virkistämään tunnelmaa monipuolisen, leikittelevän sound designinsa ansiosta. Se muistuttaa jollain tavalla Jeff Millsin kulta-kaudesta 90-luvulla.

spot_img