KYR12 – E.V.V.K.

Aiheeseen liittyvää

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

THE DICKIES: Blink 183/Clean money (Cleopatra CLO 3366) 2022

Dickies on ollut enemmän tai vähemmän kasassa yli 45 vuotta. Välillä on ollut hiljaisia kausia ja muutama traaginen kuolemakin on yhtyeen piirissä tapahtunut, esimerkiksi Chuck Wagon ei ollut kuin 24 kun ampui itsensä.

The Record of My Life #16: Blackpink – Born pink

Tämän tekstin on kirjoittanut Mila Kallio. Lehdessä hän vastaa toimitukseen liittyvistä asioista ja muunmuassa tämän The Record of My Life -palstan pyörittämisestä.

Apulanta ja Maija Vilkkumaa palkittiin Radio Suomirockin legendaarisella elämäntyöpalkinnolla

Radio SuomiRockin vuosi 2022 on paketoitu perinteisin menoin Eläköön SuomiRock! -palkinnoilla. Tänä vuonna pokaali elämäntyöstä ojennettiin Apulannalle ja Maija Vilkkumaalle.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Jaa somessa

”Tämä kappale ei kaipaa kuivaa analyysiä erinomaisuudestaan, vaan tämä pitää kokea itse – omin korvin.”

Sanat
0
Sävellys
0
Kokonaisuus
0
Arvosana
 yasr-loader

”Yhtye on perustettu vuonna 2018, mutta aktivoitunut alkusyksystä 2020. Yhtye on on julkaissut musiikkia tiheään tahtiin ja saanut odottamatonta huomiota mm. Spotifyn virallisilta soittolistoilta, Kaaoszineltä ja myös YleXn ohjelman kautta.

Tässä olisi nyt kuitenkin viimeisin singlemme ”E.V.V.K.”- joka sai erittäin hyvää palautetta YleXn toimittajien kautta, oli muutaman viikon Spotifyn ”Suomirock Tänään” -listalla ja Teppo Vapauden Uudenmusiikin Rock-showssa.”

– Aleksi & PP

Noniin, tässä ollaan asian ytimessä! Tämä kappale ei kaipaa kuivaa analyysiä erinomaisuudestaan, vaan tämä pitää kokea itse – omin korvin.

Jokin minussa liikahti tätä kuullessani. Olenko kokenut tämän tunteen ennenkin? Taidan olla… valtavirran pinnan alla kuplii taas jotain…

…ja volat kaakkoon!

– K. Lukkarila

spot_img
Edellinen artikkeliTapaus Vahtera: 13.2.2022
Seuraava artikkeliTapaus Vahtera: 14.2.2022