KYR12 – E.V.V.K.

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

”Tämä kappale ei kaipaa kuivaa analyysiä erinomaisuudestaan, vaan tämä pitää kokea itse – omin korvin.”

Sanat
0
Sävellys
0
Kokonaisuus
0
Arvosana
 yasr-loader

”Yhtye on perustettu vuonna 2018, mutta aktivoitunut alkusyksystä 2020. Yhtye on on julkaissut musiikkia tiheään tahtiin ja saanut odottamatonta huomiota mm. Spotifyn virallisilta soittolistoilta, Kaaoszineltä ja myös YleXn ohjelman kautta.

Tässä olisi nyt kuitenkin viimeisin singlemme ”E.V.V.K.”- joka sai erittäin hyvää palautetta YleXn toimittajien kautta, oli muutaman viikon Spotifyn ”Suomirock Tänään” -listalla ja Teppo Vapauden Uudenmusiikin Rock-showssa.”

– Aleksi & PP

Noniin, tässä ollaan asian ytimessä! Tämä kappale ei kaipaa kuivaa analyysiä erinomaisuudestaan, vaan tämä pitää kokea itse – omin korvin.

Jokin minussa liikahti tätä kuullessani. Olenko kokenut tämän tunteen ennenkin? Taidan olla… valtavirran pinnan alla kuplii taas jotain…

…ja volat kaakkoon!

– K. Lukkarila

spot_img
Edellinen artikkeliTapaus Vahtera: 13.2.2022
Seuraava artikkeliTapaus Vahtera: 14.2.2022