SAATTOHOITO 79:Rockunelmii (nettisingle)

Aiheeseen liittyvää

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

Hate Forest – Innermost

Innermost (2022) on Hate Forestin kuudes täysimittainen albumi. Tämä ukrainalainen kulttiyhtye käytännössä koostuu Roman Saenkosta, joka on paremmin tunnettu samasta maasta kotoisin olevasta Drudkhista.

Brazen Forgery – Brazen Forgery

Brazen Forgery on Turun seudulla pandemiaeristyksessä syksyllä 2021 kypsynyt...

Jaa somessa

Kouvolan Saattohoito 79 on tehnyt uuden julkaisun. Biisi on tulevalta LP:ltä, joka tulee siis myöhemmin tänä vuonna.

Saattohoito 79

Kun viime sinkku oli lyhyt lähes HC-mainen rykäys, tämä on paluuta edellisen singlen tyyliin, eli melodisempaa punkvaikutteista rockia. Tiedättekö sellaiseen vanhan liiton tyyliin, mikä sopii minulle erittäin hyvin.

Kyllä se Tumppi Varosen ääni kummittelee taas välillä niinkin vahvasti, että voisi vannoa äijän levyllä laulavankin. Biisikin on ehkä vähän taas Problemsin kuuloista, mutta onneksi ei taaskaan nykyiseen Problemsiin verrattavaa.

Biisi perustuu kuulemma tosielämään ja vaikka tämä ei sen Pääoma ja valtiovalta-sinkun tasolle ihan yllä (pidän muuten sen b-puolen omasta biisistä enemmän, koska tuota toista on tullut muiden versioina kuultua niin paljon), niin LP:ltä voi tämän perusteella odottaa hyvää. Hiljaiset on julkaisija.

Tästä linkistä suoratoistopalvelun kuuntelunäytteeseen.

-V.Vahtera

spot_img