Audiotekniikan anatomia

Audiotohtori

Audiotekniikan anatomia on palsta, jonka aiheet koskettavat kaikkien teknisten vempainten kanssa musiikkia työstävien elämää. Käsittelyssä on jo historian siipien pölyllä peittämät kuin nykypäivän kuumimmatkin fyysiset efektilaitteet, mikserit ja syntikat sekä digitaaliset ohjelmat alkaen kokonaisista DAWeista päätyen plugareihin ja softasyniin.

Tekniikasta värikkäitä ja inspiroivia näkökulmia avaa alalle omistautunut toimittaja Antti Sorsa. Sorsan intohimona on kaikenlaiset audiotekniset vempeleet. Palstan ohella Sorsa luotsaa virtuaalisten musiikinteko-ohjelmistojen lisäkomponentteja, VST-plugineja, tuottavaa Audio Freakout -softataloa ja toimittaa studiopalveluita.

Mikäli kaipaat piristystä kotistudioosi, uusia näkökulmia pölyttyneiden softien käyttöön tai muuten vain sivistää itseäsi tekniikan saralla, on kuukausittain päivittyvä Audiotohtorin vastaanotto seuraamisen arvoinen klinikka.

Artikkelit

Audiotohtori – Unohdetut räkkilaitteet, loistavat soundit

Monia näitä 90-luvun räkkilaitteita on mahdollista löytää esim. eBaysta varsin kilpailukykyiseen hintaan, joten useammankaan lootan hankkiminen ei tuota ongelmia pienelläkään budjetilla.

Uusi artikkeli ilmestyy kuukauden välein.