Avain: Helsingin juhlaviikot

OAF 2024 tuo taiteen juhlan Helsingin elokuuhun

Outsider Art Festival OAF juhlii yhdenvertaisuutta musiikin, kuvataiteen ja kirjallisuuden keinoin. Festivaali kokoaa yhteen vaikeasti työllistyviä taiteilijoita ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa.

Monipuolista taidetta Helsingin juhlaviikoilla: Tanssia, klassikot ja basson voimaa

Monitaiteelliset Helsingin juhlaviikot esittelevät Akram Khanin tanssiteoksen ja Esa-Pekka Salosen johtaman sinfoniaorkesterin.

Johanna Freundlich on valittu Helsingin juhlaviikkojen taiteelliseksi johtajaksi

Johanna Freundlich on valittu Helsingin juhlaviikkojen uudeksi taiteelliseksi johtajaksi, tuoden mukanaan monipuolista kokemusta kulttuurialalta.

The Cleveland Orchestralle lisäkonsertti Helsingin juhlaviikoille

Suuren suosion saanut The Cleveland Orchestra järjestää ylimääräisen konsertin Helsingissä 29. elokuuta, ohjelmistossa Prokofjevin ja Berliozin sävellyksiä.
spot_img

Suositut

Vuo Records – Mood Series vol 6 (2024)

"Teknossa voi tapahtua ihan mitä vaan, mutta yleensä siinä ei tapahdu juuri mitään." Näin lausui muuan Jori Hulkkonen muinoin ja tämä pitää paikkansa varsin tyylikkässä dubtechno-julkaisussa, jonka on kuratoinut Kangasalan Ruutanasta käsin Suomen lahja dub-technolle: TM Shuffle.

Tampereen kesäkonserttisarjan avaus: Suomi-räpin tähdet ja indie-suuruudet Tavara-asemalla

Uusi Tampere -kesäsarja tuo kaupungin sydämeen indie-musiikin huiput ja omaehtoisen rap-musiikin suunnannäyttäjät. Festivaali huipentuu iltakohtaisiin yökerhobileisiin ja ruokataiteellisiin elämyksiin.

Christina Morinaa palkitaan Saksan tietokirjapalkinnolla 2024 teoksesta “Tausend Aufbrüche”

Christina Morina palkittiin teoksestaan “Tausend Aufbrüche”, joka tutkii Saksan demokratian kehitystä 1980-luvulta alkaen.

Ruisrockin ohjelma on valmis

Ruisrockin ohjelma on valmis ja sisältää yli sata esiintyjää, mm. Disclosure ja The Chainsmokers.

Riiko Sakkisen uusi kirja tutkii Fuengirolan suomalaisyhteisöä taiteen keinoin

Riiko Sakkinen tutkii suomalaista identiteettiä kirjassa Los moimoi de Fuengirola, keskityen erityisesti Fuengirolassa asuvaan suomalaisyhteisöön.