Johanna Freundlich on valittu Helsingin juhlaviikkojen taiteelliseksi johtajaksi

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Johanna Freundlich on valittu Helsingin juhlaviikkojen uudeksi taiteelliseksi johtajaksi, tuoden mukanaan monipuolista kokemusta kulttuurialalta.

Helsingin juhlaviikot on tunnettu Pohjoismaiden suurimpana monitaiteellisena kaupunkifestivaalina, ja sillä on pitkät perinteet kulttuuritarjonnan esittämisessä.

Johanna Freundlich on nimitetty Helsingin juhlaviikkojen uudeksi taiteelliseksi johtajaksi alkaen 24.1.2024, hänellä on laaja kokemus kulttuurialalta monipuolisissa tehtävissä.

Helsingin tapahtumasäätiön hallituksen puheenjohtaja Laura Rissanen ilmaisee luottamuksensa Freundlichin kykyyn uudistaa festivaalia ja tuoda sille uutta näkökulmaa.

’Helsingin juhlaviikot on ainutlaatuinen festivaali, joka resonoi Helsingin moniäänisyyden kanssa ja omaa kansainvälisen tason’, toteaa Freundlich.

Lähde Saara Autere

spot_img