Helsingin ruokamatkailukartta täydentyy pikkujoulukaudeksi kaupungin ainoan tislaamon viskikellarilla, jossa kypsyy yli 100 000 litraa huippulaatuista kotimaista viskiä. Historiallisessa viskikellarissa on myös monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat.
Brittiläinen nimimerkin takaa kirjoitteleva Conehead on marinoitunut free party- ja teknokulttuurin syvissä vesissä jo 90-luvun alusta ja omaa mahtavan tietopankin sähköisten alakulttuurien ilmiöistä ja dionysialaisten tanssirituaalien historiasta Brittien saarilta. Tällä kertaa kirjoitus on luonnollisesti toisella kotimaisella eli englannin kielellä.
Porvoon Kipinästä, Kalmakabinetista ja Huntu-dokkarista tuttu Rikhard Larvanto on koonnut mainion käsikirjan kaikille eurooppalaiseen esoteriaan tutustumaan tahtoville okkultin maailman aloitteleville etsijöille.