GEEZER BUTLER: Kohtalona Black Sabbath (Docenco) 2024 – Emotion Zine – Kirja-arvostelut

GEEZER BUTLER: Kohtalona Black Sabbath (Docenco) 2024

Aiheeseen liittyvää

PLASTIC TEARS: Motorhome

Herra jumala. Täytyy sanoa, että biisi on sellainen, että luulisi Andy Mccoyn olevan kateellinen. Plastic Tears tai lähinnä Miqu on kaikkia luonnonlakeja uhmaten jaksanut vetää Hanoi-Dogs D'amour-linjaa vuosikymmenet, ja vaikka on välillä itselläkin eräästä pikkuasiasta mennyt sukset ristiin joskus hamalla 90-luvulla, niin asiat sovittiin jossain Puntalan juomisillassa ajat sitten ja kyllä se niin on, että kyllä niitten toi nimi kannatti pitää. Syy on mielestäni selvä, tappiot voitoksi.

Taina Niemelle Savonia-palkintoehdokkuus!

Taina Niemi on saanut Savonia-palkintoehdokkuuden koukuttavalla esikoisromaanillaan Ämpärikesä. Teos käsittelee nuoruuden haasteita ja on täynnä toivoa.

Tero Saarinen Companyn tiedotustilaisuuteen kutsu: Uusi kantaesitys ja muutoksia tiedossa

Tero Saarinen Companyn uusi kantaesitys ja ulkomaanvierailut esittelyssä tiedotustilaisuudessa Kaapelitehtaalla.

Taapelitaivas voitti Toisinkoinen-palkinnon

Anu Kolmonen voitti Toisinkoinen-palkinnon romaanilla Taapelitaivas, joka käsittelee elämää syrjäytyneenä maaseudulla.

Matkakertomus: Portugalilaiset polut vievät Santiago de Compostelaan

Jyrki Teeriahon kirjassa 'Portugalilaisilla poluilla' matkataan kahden pyhiinvaelluspolun kautta Portosta Santiago de Compostelaan. Kiehtovat reittikuvaukset ja seikkailut vangitsevat lukijan.

Jaa somessa

Joo tuota, olen lukenut ainakin yhden Black Sabbath -kirjan, pari Ozzy-kirjaa ja Iommin muistelmat. Mietin, kannattaako tätä nyt sitten lukea. Ei onneksi ollut muutakaan sopivasti luettavilla, niin mikäpäs siinä. Onneksi siksi, että tämähän oli ihan pirun hauska. Arvostelut eivät ole olleet kovin kehuvia, ennemminkin vähän siihen suuntaan, että kyllähän tuon nyt lukaisee. No, onhan se niinkin, eikä tässä nyt edes minulle niin kauheasti mitään uutta ja kiinnostavaa ollut, mutta ei sitä aina tarvitsekaan.

Yksi mistä herra basisti saa sympatiani, on se, että äijä on jo 50-luvulta ollut kasvissyöjä ja sittemmin vegaani. Muistan vain, millaista oli olla pelkkä kasvissyöjä 80-luvulla, niin mites sitten vegaani 50-luvulla? Piti tarkastaa, oliko moista sanaa silloin edes keksitty. Oli se.

Tämä meni yllättävän nopeasti, koska yhden kappaleen jälkeen halusi jatkaa seuraavaan jne., vaikka nuo aavekartanot sun muut olivat tulleet tutuiksi jo noista muista opuksista. Ehkäpä hauskin kohta on tuo eka Amerikan kiertue ja väärinkäsitykset Amerikan ja Englannin kielen eroissa. Esim. sana fag tarkoittaa aivan eri asiaa USA:ssa ja Briteissä. Lukekaa itse, ellette tiedä. No tiedätte tai ette, lukekaa ainakin tuo kohta (sivut 128-130)! Tämä on siis erittäin mukavaa luettavaa, ellei nyt mitään suuria paljastuksia odota. Ja kukapa sellaisia nyt tästä aiheesta enää.

-V. Vahtera

spot_img