J.R.R. Tolkienin maailmat heräävät eloon – John Howen taidetta ensi kertaa Suomessa

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Fantasiataiteilija John Howen taidenäyttely vie matkalle J.R.R. Tolkienin luomiin mielikuvitusmaailmoihin Tampere-talossa.

Heinäkuusta elokuuhun Tampere-talossa järjestetään fantasiataiteilija John Howen taidenäyttely, joka esittelee yli 250:n alkuperäistaideteoksen kirjoa Tolkienin maailmasta. Näyttely tarjoaa myös syväsukelluksen Howen taiteelliseen prosessiin ja mielikuvitusmaailmojen rakentumiseen.

John Howe tunnetaan parhaiten Tolkienin tarinoiden kuvittajana ja hän on ollut luomassa elokuvien visuaalista ilmettä. Näyttely tarjoaa mahdollisuuden tutustua Howen laajaan uraan ja nähdä, kuinka fantasia kytkeytyy historiaan ja kansallismyytteihin, kuten Kalevalaan.

Howen taidenäyttely on avoinna 6.7.–18.8.2024 välisenä aikana, ja se sopii kaikenikäisille fantasian ystäville. Liput ovat myynnissä, ja perheelipun hinnalla koko perhe pääsee kokemaan upean näyttelyn.

Lähde Tampere-talo Oy

spot_img