Jean-Michel Othonielin merkittävä yksityisnäyttely Sara Hildénin taidemuseossa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Ranskalainen taiteilija Jean-Michel Othoniella on ensimmäinen Pohjoismaissa järjestettävä yksityisnäyttely Sara Hildénin taidemuseossa.

Jean-Michel Othoniel, tunnettu ranskalainen taiteilija, tuo laajamittaisen yksityisnäyttelyn Sara Hildénin taidemuseoon kesällä.

Othonielin taideteokset ovat tunnettuja materiaalien, kuten puhalletun lasin käytöstä, joka luo moniselitteisyyttä ja herkkyyttä.

Teemana ’Under an Endless Light’, teokset heijastavat luonnon ihmeitä ja kevätkukkien elämää.

Taiteilija on saanut vaikutteita museon ympäristöstä ja luonnonläheisyydestä, luoden teoksia, jotka tuo esiin uudestisyntymän ja kevään voiman. Näyttelyn ulko-osassa Othonielin suuret ’Gold Lotus’ -teokset ja helminauhat tuovat lisäulottuvuuden kokemukseen.

Lähde STT Info

spot_img