Julkisivujen takaa paljastuu työmaaelämän värikäs historia

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Tuomas Marjamäen kirja ’Julkisivun takaa’ tuo lukijoille yli 300 julkisivuremonttien tarinaa koomisista kommelluksista traagisiin tapahtumiin.

Kerrostalon julkisivuremontti kätkee sisäänsä tarinoita, jotka jäävät usein telineiden ja pressujen taakse piiloon. Nämä työmaiden hauskat, yllättävät ja joskus myös synkät sattumukset ovat nyt koottu yksien kansien väliin kirjassa Julkisivun takaa.

Kirja valottaa mm. kolmannesta kerroksesta putoamisia tai stadionin tornilla rapattuja kattoja. Paitsi vaarallisia tilanteita, myös ystävällistä nokittelua ja pilailua sisältyi työmaiden arkeen.

Tuomas Marjamäki haastatteli lähes 30 julkisivuammattilaista kirjansa tarinoita varten, jotka tuovat esiin alalla vuosien varrelle muodostuneita tarinoita rakentamisen historian sivuilta.

Tuomas Marjamäki, joka on tunnettu monista elämäkerrallisista teoksista ja lastenkirjoista, kertaa kirjassa myös oman isänsä ammattia tutkien.

Lähde Docendo

spot_img