Kohtaa sisäinen lapsesi: Katja Frangen voimakortit

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Kirjailija ja henkinen valmentaja Katja Frange esittelee voimakortit auttamaan sisäisen lapsen kohtaamisessa ja tunnehaavojen parantamisessa.

Kirjailija ja henkinen valmentaja Katja Frange valottaa jokaisen ihmisen sisällä olevan lapsen merkitystä – lapsen, joka muistaa tuntemukset ja kokemukset ja jonka kautta ne vaikuttavat vielä aikuisenakin. Frange korostaa sisäisen lapsen kohtaamisen tärkeyttä tunnehaavojen parantamisessa ja omien voimavarojen löytämisessä.

Itsetuntemus ja omien tunteiden ymmärtäminen ovat askeleita kohti tietoisempia valintoja ja parempaa elämänlaatua. Sisäinen lapsi -voimakorttien avulla Frange haluaa tarjota apuvälineen sisäisen lapsen kohtaamiseen ja itsensä hyväksymiseen, edesauttaen eheämpään elämään.

Voimakortit avustavat meitä muodostamaan yhteyden itseemme, sisältäen 44 eri teemaa, jotka kannustavat muun muassa leikkisyyteen ja luovuuteen. Korttien ohessa tuleva opaskirja tarjoaa ohjeita ja syventävää tietoa sisäisen lapsen työstämiseen.

Lähde Katja Frange

spot_img