Kiroileva siili kommentoi tietokirjan sivuilla tunteita ja tunnetaitoja

Aiheeseen liittyvää

Gruth – Scenes From (Temporize 2024)

Gruthin uusin drone-albumi on jaettu napakasti kahteen osioon Act I: Unwanted Effects ja Act II: The Night of the Iguana. Äänikollaasit ovat artistille tuttuun tapaan n. 22 minuuttisia sinemaattisia epookkeja. Levyn julkaisijana toimii sisilialainen levymerkki Temporize.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Brazen Forgery julkaisi toisen singlen syksyllä ilmestyvältä EP:lta

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi toisen singlen syksyllä...

Atomic Berries uudelleenlämmittää vuodentakaista eurojyystöään

Taas on se hetki, kun Atomic Berries -yhtye julkaisee uutta musiikkia. Nyt oma lehmä ojassa tai ainakin hyvin voideltuna, juuri silmäilemäsi artikkeli kertoo, mistä...

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Jaa somessa

”PRKL! Saa tuntua!” Tunteita ymmärtämällä voi vapautua sisäisistä myllerryksistä ja elämää vaikeuttavista kierteistä.

Jenni Sofia & Milla Paloniemi: Miksi siili kiroilee? Tunnetaitokirja ilmestyy 18.2.2022.

Me kaikki koemme elämässämme vaikeita ja epämukavia tunteita, jotka saavat reagoimaan haitallisillakin tavoilla. Olemme oppineet, että tunteita pitäisi vältellä, korjata, tukahduttaa tai muuttaa. Kukaan ei välttämättä ole kertonut, kuinka vaikeiden tunteiden kanssa tulisi toimia. Tunteita ei kuitenkaan tarvitse korjata – ne kannattaa kohdata.

Kiroileva siili -tunnetaitokirja

Tunnetaidot ovat kirjaimellisesti taitoja, joita täytyy harjoitella. Kun osaamme toimia haastavien tunteiden kanssa, osaamme myös tunnistaa ja ilmaista tarpeitamme, jolloin koemme enemmän rauhaa ja tyytyväisyyttä.

Kun mentaalivalmentaja Jenni Sofia ja Kiroilevan siilin luoja Milla Paloniemi yhdistivät voimansa, syntyi tietokirja Miksi siili kiroilee? Tunnetaitokirja. Jenni Sofian tunnetaitotietämyksestä ammentava teksti ohjaa lempeästi vapautumaan turhasta sisäisestä rähinästä. Rinnalla kulkevat suurien tunteiden tulkin, Kiroilevan siilin huomiot, reaktiot ja kommentit.

”Ihmisen mieli ja sen salaisuudet ovat kiehtoneet minua lapsesta asti, ja innostus itseni kehittämiseen ja henkiseen kasvuun on tuonut minut nykyisen työni pariin,”

kertoo Jenni Sofia, joka tunnetaan myös mentalistina.

”Minua kiinnostaa, mikä meihin vaikuttaa ja kuinka luomme todellisuuttamme. Mentalistina luon mieleenpainuvia illuusioita ja näytän kuinka mieltä voi johdatella ja harhauttaa. Valmentajana taas annan työkalut siihen, kuinka mieli toimii ja miten sitä voi hyödyntää. Autan ihmisiä löytämään henkistä suorituskykyä, voimavaroja ja täyttä potentiaalia – eli johtamaan itseään ja mieltään kohti omannäköistä elämää.”

Jenni Sofia on Tampereella asuva mentalisti ja mentaalivalmentaja.

Sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen siili on kiroillut jo vuodesta 2003 verkossa, lehtien sivuilla ja suosituissa albumeissa. Kiroileva siili palkittiin ensimmäisellä Sarjakuva-Finlandialla vuonna 2008. Paloniemi asuu Teiskossa ponifarmillaan.

Lähde Atena

spot_img