Pajtim Statovci julkaisee uuden romaanin ’Lehmä synnyttää yöllä’

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Pajtim Statovcin ’Lehmä synnyttää yöllä’ on syvällinen teos unohtuneista ihmisistä ja pimeydestä, jonka läpi valo etsii tietään.

Pajtim Statovcin odotettu uusi romaani ’Lehmä synnyttää yöllä’ julkaistaan 5. syyskuuta 2024. Kirja on järkyttävä kuvaus ihmisistä ilman turvaa ja elämästä, jossa valot ovat sammuneet.

Tarina seuraa vuonna 1996 Suomessa kasvaneen pojan paluuta Kosovoon ja hänen matkaansa sodan runtelemassa maassa. Kirja kysyy, mitä kaikkea voi antaa anteeksi ja muistaa?

Antti Kasper Otavasta kuvailee teosta intensiivisenä ja ajankohtaisena, jonka aiheet pakottavat lukijan kohtaamaan vaietut asiat.

Pajtim Statovcin aikaisemmat romaanit ovat saaneet laajaa kansainvälistä huomiota, ja häntä pidetään yhtenä Suomen merkittävimpänä kirjailijana.

Lähde Antti Kasper

spot_img