Pelit pääosassa Turun Kirjamessuilla

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Turun Kirjamessuilla pelit nousevat pääosaan, kun messuilla pureudutaan pelillisen kulttuurin vaikutukseen yhteiskunnassa.

Ensi syksyn Turun Kirjamessut keskittyvät pelien henkeen. Messuilla pureudutaan pelien yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen vaikutukseen. Ohjelmajohtaja Vilja-Tuulia Huotarisen mukaan kirjallisuus on kulttuurin pelillinen osa, jolla on merkitystä muun muassa politiikassa, tieteessä ja taiteessa. Pelit vaikuttavat näkyvästi nykypäivän kirjallisuuteen ja muuhun kulkuun.

Messut tarjoavat moniulotteisen katsauksen ajan kirjallisuuteen ja keskusteluun, tuoden esiin kotimaisia kirjailijoita ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Ohjelmassa käsitellään myös fanikulttuuria ja kysytään, miten teknologia on muuttanut kirjallisuutta.

Viimevuotinen kävijäennätys nostattaa järjestäjien odotuksia, ja samanaikainen Turun Ruoka- ja Viinimessut kutsuu yleisöä nauttimaan kulttuurin ohella gastronomiasta.

Lähde Vilja-Tuulia Huotarinen

spot_img