Vuoden johtolanka -palkinto myönnetty Kale Puontin Fadille ja Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja Rebekka Härkösen Prinsessamekolle

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Kale Puontin dekkarisarjan viides osa Fadi palkittiin Vuoden johtolanka -palkinnolla ja Rebekka Härkösen esikoisteos Prinsessamekko Vuoden esikoisdekkari -kunniakirjalla.

Kale Puontin Pasilan Myrkky -sarjan uusin osa Fadi on saanut Vuoden johtolanka -palkinnon. Rebekka Härkösen Prinsessamekko puolestaan palkittiin Vuoden esikoisdekkarina.

Kale Puontin Fadi on viides osa suositusta sarjasta, jossa poliisit seilaavat huumekaupan ja terrorismin ristiaallokossa. Palkintoraadin mukaan teos tarjoaa jännitystä ja poliisityön autenttista kulissien takaa -kirjoittamista.

Puonti, entinen pitkän linjan huumepoliisi, on myös kirjailija ja tunnettu mediatyöstään. Rebekka Härkönen taas jakaa rikostoimittajan työn arkea innoittavaa draamaa Prinsessamekkonsa sivuilla.

Rebekka Härkönen (s. 1976) työstää MTV:ssä rikos- ja oikeusjuttuja ja hänet on palkittu useasti työstään. Walta-sarjan toinen osa, Pihtiote, ja Härkösen aiemmat työt, kuten Valmis tappamaan, ovat vakiinnuttaneet hänen asemaansa kirjallisuuden kentällä.

Lähde Bazar Kustannus

spot_img