Vuoden johtolanka -palkinto myönnetty Kale Puontin Fadille ja Vuoden esikoisdekkari -kunniakirja Rebekka Härkösen Prinsessamekolle

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: Sieltä täältä

Sekalaisia musiikkiaiheisia kysymyksiä sieltä ja täältä. Kokeile alta miten...

Viikon Kovin Biisi: VKB 23/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Rami Helin – The Lonesome Death of George Mallory

Menehtyneestä vuorikiipeilijästä kertova Rami Helinin debyyttisingle äänitettiin keskellä luonnonkatastrofia...

Silja Aalto ja Laura Malmivaara esittävät Paavo Ruotsalaisen vaimoja Viimeiset kiusaukset -oopperassa

Viimeiset kiusaukset -ooppera esitetään Tampere-talossa ja Olavinlinnassa vuonna 2025. Teoksen ohjaa Mikko Kouki ja musiikista vastaa Ville Matvejeff.

Leon Volca – Do They Think I Am a Goblin Shark? (Blueye Musica 2024)

Mystinen artisti Leon Volca tuuttaa levyllisen IDM/elektro/chiptune-musiikkia Asan levymerkillä Blueye Musica. Ei herkästi provosoituville kuulijoille, genren tuntijoille takuulla kiinnostavaa materiaalia.

Jaa somessa

Kale Puontin dekkarisarjan viides osa Fadi palkittiin Vuoden johtolanka -palkinnolla ja Rebekka Härkösen esikoisteos Prinsessamekko Vuoden esikoisdekkari -kunniakirjalla.

Kale Puontin Pasilan Myrkky -sarjan uusin osa Fadi on saanut Vuoden johtolanka -palkinnon. Rebekka Härkösen Prinsessamekko puolestaan palkittiin Vuoden esikoisdekkarina.

Kale Puontin Fadi on viides osa suositusta sarjasta, jossa poliisit seilaavat huumekaupan ja terrorismin ristiaallokossa. Palkintoraadin mukaan teos tarjoaa jännitystä ja poliisityön autenttista kulissien takaa -kirjoittamista.

Puonti, entinen pitkän linjan huumepoliisi, on myös kirjailija ja tunnettu mediatyöstään. Rebekka Härkönen taas jakaa rikostoimittajan työn arkea innoittavaa draamaa Prinsessamekkonsa sivuilla.

Rebekka Härkönen (s. 1976) työstää MTV:ssä rikos- ja oikeusjuttuja ja hänet on palkittu useasti työstään. Walta-sarjan toinen osa, Pihtiote, ja Härkösen aiemmat työt, kuten Valmis tappamaan, ovat vakiinnuttaneet hänen asemaansa kirjallisuuden kentällä.

Lähde Bazar Kustannus

spot_img