Pilapiirtäjän taideteoksia nyt yksissä kansissa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Jyrki Vainion uusin pilapiirroskirja kokoaa yhteen tuoreimmat piirrokset ja ajattomat klassikot.

Jyrki Vainion pilapiirroskirja Kansalaistottelemattomuutta on julkaistu Aviadorin kustantamana. Kirja kokoaa yhteen Vainion tuoreimpia töitä viime vuosilta sekä ajattomia klassikoita, jotka ovat herättäneet paljon keskustelua ja ärtymystä.

Vainion piirrokset ovat tuttuja monille lehtien lukijoille. Ne ovat helposti lähestyttäviä sympaattisen tyylinsä ansiosta, mutta sisältävät teräviä huomioita politiikasta ja yhteiskunnasta.

Jyrki Vainio (s. 1977) on Rymättylässä syntynyt ja pääkaupunkiseudulla asuva pilapiirtäjä. Hänen töitään on julkaistu säännöllisesti eri lehdissä jo vuodesta 1994 alkaen. Viime vuosina hänen piirroksensa ovat olleet esillä Ilta-Sanomissa, Turun Sanomissa ja Helsingin Sanomissa. Vainio on koulutukseltaan taiteen maisteri.

Kirjan tiedot: Vainio, Jyrki: Kansalaistottelemattomuutta, XXX sivua, sidottu, kovakantinen, ISBN 9789523812635, ilmestymisaika: toukokuu 2024.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img