Suomalaisen Kirjakaupan jakaman Vuoden kirja -palkinnon voittajat ovat selvinneet

Aiheeseen liittyvää

Rajaton Harmonia White – valkoviini yhteistyössä lauluyhtye Rajattoman kanssa

"Oli ilo olla yhdessä valitsemassa viiniä, ideoimassa sen nimeä ja hanapakkauksen ulkonäköä. Puolen vuoden mittaisen prosessin aikana syntyi Rajaton Harmonia White", Rajaton kertoo.

Yhteensä lähes 40 artistia 2022 Kesärauhaan – 10.-12.6. Turun Linnanpuistossa

Kesärauha palaa alkuperäiseen ajankohtaansa kesäkuun toiseen viikonloppuun 10.-12.6.2022. Uutena ja pysyvänä lokaationa toimii jatkossa Turun Linnanpuisto.

Huvipuisto muuttuu valtavaksi katutaidenäyttelyksi – Wasa Graffitilandia Winter Edition avautuu 26.11.2021

Wasa Graffitilandia on entisen huvipuiston tiloihin rakennettu laaja, katutaiteisiin painottunut taidenäyttely Vaasassa. Marraskuun lopussa aukeaa näyttelyn uudistettu, myös sisätiloihin levittäytynyt kokonaisuus.

Lauri Erikssonin Polaroid-valokuvakirja Sumunhimmeä maisema

Valokuvataiteilija Lauri Eriksson on kuvannut Polaroideja pääkaupunkiseudun lähimetsissä. Koronarajoitusten aikaan lähiluonnosta löytyi vahva kokemus maiseman kokemisesta ja paikan nostalgiasta.

Tyhjät Patterit -bändikatsaus

Tyhjät Patterit oli luultavasti ainoa vammalalainen punkyhtye 70- ja 80-luvuilla. Se perustettiin siis joskus 70-luvun lopulla ja soitti suurimman osan olemassaolostaan samassa kokoonpanossa; Esa Ijäs (laulu & kitara), veljensä Ari (basso) ja Martti Jalonen (rummut).

Jaa somessa

Suomalainen kirjakauppa on valinnut jälleen vuoden 2021 kirjasadosta Vuoden kirja -voittajat.

Vuoden kirja -tittelin saavat Mauri Kunnaksen Kuka kaappasi auringon?, Anneli Kannon Rottien pyhimys sekä Eeva Kolun Korkeintaan vähän väsynyt.

Vuoden kirja 2021 -palkinnon voittajat
Vuoden kirja -kilpailun sarjat olivat Lasten ja nuorten kirjat, Kaunokirjallisuus ja Tietokirjat.

Kilpailu toteutettiin yhteistyössä asiakkaiden kanssa siten, että henkilökunta valitsi laajasta kirjavalikoimasta finalistit, joiden joukosta Suomalaisen asiakkaat saivat äänestää lopulliset voittajat.

Vuoden lastenkirjaksi valittiin Mauri Kunnaksen Kalevalaa käsittelevä kuvakirja Kuka kaappasi auringon? (Otava). Anneli Kannon historiallinen Rottien pyhimys (Gummerus) kertoo Hattulan kirkon maalaamisesta ja voitti nyt Vuoden kaunokirja -tittelin. Vuoden tietokirja on Eeva Kolun Korkeintaan vähän väsynyt (Gummerus), ja se käsittelee uupumusta.

Lähde Suomalainen Kirjakauppa

spot_img