Suomalaisen Kirjakaupan jakaman Vuoden kirja -palkinnon voittajat ovat selvinneet

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Suomalainen kirjakauppa on valinnut jälleen vuoden 2021 kirjasadosta Vuoden kirja -voittajat.

Vuoden kirja -tittelin saavat Mauri Kunnaksen Kuka kaappasi auringon?, Anneli Kannon Rottien pyhimys sekä Eeva Kolun Korkeintaan vähän väsynyt.

Vuoden kirja 2021 -palkinnon voittajat
Vuoden kirja -kilpailun sarjat olivat Lasten ja nuorten kirjat, Kaunokirjallisuus ja Tietokirjat.

Kilpailu toteutettiin yhteistyössä asiakkaiden kanssa siten, että henkilökunta valitsi laajasta kirjavalikoimasta finalistit, joiden joukosta Suomalaisen asiakkaat saivat äänestää lopulliset voittajat.

Vuoden lastenkirjaksi valittiin Mauri Kunnaksen Kalevalaa käsittelevä kuvakirja Kuka kaappasi auringon? (Otava). Anneli Kannon historiallinen Rottien pyhimys (Gummerus) kertoo Hattulan kirkon maalaamisesta ja voitti nyt Vuoden kaunokirja -tittelin. Vuoden tietokirja on Eeva Kolun Korkeintaan vähän väsynyt (Gummerus), ja se käsittelee uupumusta.

Lähde Suomalainen Kirjakauppa

spot_img