Topelius-palkittu Hepo-oja lumoaa uudella Amalian rakkaustarinoilla

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Briitta Hepo-ojan uudessa nuortenromaanissa Amalia A etsii rakkautta kosmisten merkkien valossa.

Topelius-palkittu kirjailija Briitta Hepo-oja vie lukijansa koukuttavaan nuorten maailmaan teoksessaan Amalia A ja kosmiset kiemurat. Tarina pyörii kasiluokkalaisen Amalian elämän ympärillä, kertoen ihastuksista ja niiden aiheuttamista pulmista.

Amalia kamppailee uudessa kotikaupungissaan ja pohtii, mahtaako tarotkorttien tai tähtien ennustukset tuoda vastauksen hänen rakkausongelmiinsa.

Hänen ympäriltään löytyy Urho, joka ei ymmärrä olevansa vain ystävä, Max, joka soittelee bassoa ja herättää mielenkiintoa, sekä mystinen ihailija sosiaalisessa mediassa.

Hepo-oja haluaa kirjassaan yhdistää kepeyden ja vakavammat teemat, kuten poikaystävän vähättelevän käytöksen. Myös vahvan vanhempi-lapsi-suhteen kuvaaminen on kirjailijalle tärkeää.

Amalia A ja kosmiset kiemurat, osa LOVE-kirjasarjaa, on suunnattu erityisesti nuorille ja se tarjoaa sekä viihdettä että pohdittavaa.

Lähde Briitta Hepo-oja

spot_img