Viikon Kovin Biisi: VKB 05/24

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Viikon Kovin Biisi -kilpailu (VKB 05/24)

Tällä kertaa Viikon Kovimman Biisin tittelistä kilvoittelee 10 ehdokasta. Äänestysaika on 19.2.2024 – 22.2.2024 23:00. Äänestää voit sosiaalisessa mediassa ja kerran kilpailun kotisivuilla osoitteessa vkb.fi.

Viikon 08. ehdokkaat

1) Kosmiset exät – Silmänisku baaritiskillä

Kosmista musaa Tampereelta

2) Veljesmieli – Kun karnevaalit loppuu

Tyylilleen – tai tyylittömyydelleen – uskollisena duo on taas kerran vaihtanut tyylisuuntaa edelliseen julkaisuun verrattuna. Tämä lattarirytmeillä kuorrutettu pop-kappale kertoo alkuhuuman haihtumisesta, kun skumppa on kuivunut suupieleen, serpentiinit lojuvat lattialla ja ilmapallot ovat tyhjenneet.

3) Virpi Maaria – Kaunis kuva sinusta

Kaunista ja luonnollista indiepoppia järven rannalta kesämökin tunnelmasta.

4) Aleksitymia – Valon takana

Aleksitymia on yhden hengen musiikkiprojekti, jonka musiikissa yhdistyvät orgaaninen indietunnelmointi sekä korkeisiin sfääreihin kasvavat synamaisemoinnit. Pienuus ja lämpö ovat musiikin hetkittäisestä tummuudesta huolimatta avainsanat.

Valon takana-kappale on tehty darraisena aamuna. Kappale soi hiljaisuudesta ja vaimeudesta kiinni pitäen, valon siivilöityessä kertojan muistoihin.

Valon takana-kappale on Aleksitymian tuoreelta EP:ltä.

5) Alecsanteri – SIE OOT DAMAGEA

SIE OOT DAMAGEA on uuden lappilaisartisti Alecsanterin synkin laulu.

6) Summaton – Räjähtää

Räjähtää on Summattoman äkäinen toka sinkku, joka julkaistiin muutama kuukausi sitten. Autolla ajeluun, treenaamiseen, siivoamiseen tai muuten vaan ruutia tuova biisi.

7) Teemu Mononen – Neil

Olen helsinkiläinen artisti, joka säveltää, sanoittaa, sovittaa, soittaa, äänittää ja miksaa oman musiikkinsa treenikämpällä ja kotistudiossa. Olen myös tehnyt Neil -kappaleen kansikuvan linolevypainamalla. Kappaleen on masteroinut Janne Hakanen. Biisi on jossain popin ja rockin välimaastossa palloileva psykedeelisillä ja country -vivahteilla maustettu teos.

8) Lead Helmet – Little Snake

Litten Snake on hulvaton rock ’n’ roll -kappale, joka tavoittaa käärmeen ajatusmaailman, autuaan tietämättömänä maailman huolista. Käärme uskoo vahvasti olevansa ainoa ja ainutlaatuinen pomo koko tässä universumissa, halliten matelijoiden valtakuntaa rokkaavalla asenteella ja tyylillään. Rokkaa käärmeen kanssa!

9) Anger Grinder – Psychobath

Kesällä 2023 perustettu Anger Grinder julkaisi toisen singlensä ”Psychobath” tammikuussa. Anger Grinder on räyhäkkä Punkmetal orkesteri, ja DIY mentaliteetti kulkee vahvasti mukana. Bändi pyrkii kuulostamaan samalta livenä ja tallenteena, joten he eivät käytä klippejä, sampleja tai taustanauhoja.

10) April Skies – 2082

Moikka,
tässäpä ois mun eka sinkkujulkaisu:)

Emotion Zine ja VKB.fi

Osallistuminen

Viikon Kovin Biisi on kaikille avoin musiikkikilpailu, jossa musiikkikappaleet yli genrerajojen kilpailevat viikottaisen äänestystuloksen kärkisijasta. Voit äänestää tämän viikon ehdokkaita tykkäämällä biisin VKB-somejulkaisusta (Instagram, Facebook) ja kerran sivulla vkb.fi.

Onnea kisailijoille!

Lähde Viikon Kovin Biisi -kilpailu

spot_img