Savoy JAZZFest laajenee: Konsertteja ja valokuvanäyttely luvassa

Aiheeseen liittyvää

pothOles – It’s Been a While (Common Labour 2024)

Common Labour-levymerkki palaa vuosien tauon jälkeen tuomalla label-isännän PothOlesin uutta syvää house-musiikkia kuulijoille vinyylimuodossa. Deep housea genren klassisessa merkityksessään tarjoillaan neljän kappaleen voimin.

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Mitkä kirjat ovat suosituimpia pääkaupunkiseudulla tänä kesänä?

Pääkaupunkiseudun kirjastojen kesälukemistasuositut: dekkarit ja Finlandia-ehdokkaat. Oodi on Helsingin matkailuvetonaula.

Ruisrockin festaritunnelma huipussaan: Iloinen ja ikimuistoinen viikonloppu

Ruisrock-festivaali toi Ruissaloon 105 000 juhlijaa ja yli 100 upeaa artistia. Tapahtuma oli täynnä musiikkia ja unohtumattomia hetkiä.

Jaa somessa

Savoy JAZZFest laajentaa oheisohjelmaansa konserteilla ja valokuvanäyttelyllä. Tänä vuonna lavalle nousevat muun muassa Kenny Garrett, Gretchen Parlato ja Michael Mayo.

6.-9.3. järjestettävä Savoy JAZZFest tarjoaa paneelikeskustelun, jatkoklubeja ja jazzbrunssin. Festivaalin oheisohjelmassa nähdään Minna Hatisen valokuvanäyttely, jonka aiheena on festivaalin kuusivuotinen historia. Huippuesiintyjiä ovat Kenny Garrett, Gretchen Parlato ja Michael Mayo.

Festivaali alkaa Timo Lassyn ja Jukka Eskolan Nordic Stew -tuotannolla, minkä jälkeen esiintyy norjalainen saksofonisti-säveltäjä Marius Neset. Naistenpäivänä järjestetään kaksiosainen konsertti, jossa esiintyy Sasha Berliner ja Gretchen Parlato UMO Helsinki Jazz Orchestran kera. Festivaalin huipentaa Kenny Garrettin konsertti.

Lisäksi festivaalin aikana toteutetaan Minna Hatisen valokuvausnäyttely Savoyn aulatiloissa. Hatinen on kuvannut monia jazzin huippunimiä festivaalin historiassa.

Lähde Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

spot_img