Savoy JAZZFest laajenee: Konsertteja ja valokuvanäyttely luvassa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Savoy JAZZFest laajentaa oheisohjelmaansa konserteilla ja valokuvanäyttelyllä. Tänä vuonna lavalle nousevat muun muassa Kenny Garrett, Gretchen Parlato ja Michael Mayo.

6.-9.3. järjestettävä Savoy JAZZFest tarjoaa paneelikeskustelun, jatkoklubeja ja jazzbrunssin. Festivaalin oheisohjelmassa nähdään Minna Hatisen valokuvanäyttely, jonka aiheena on festivaalin kuusivuotinen historia. Huippuesiintyjiä ovat Kenny Garrett, Gretchen Parlato ja Michael Mayo.

Festivaali alkaa Timo Lassyn ja Jukka Eskolan Nordic Stew -tuotannolla, minkä jälkeen esiintyy norjalainen saksofonisti-säveltäjä Marius Neset. Naistenpäivänä järjestetään kaksiosainen konsertti, jossa esiintyy Sasha Berliner ja Gretchen Parlato UMO Helsinki Jazz Orchestran kera. Festivaalin huipentaa Kenny Garrettin konsertti.

Lisäksi festivaalin aikana toteutetaan Minna Hatisen valokuvausnäyttely Savoyn aulatiloissa. Hatinen on kuvannut monia jazzin huippunimiä festivaalin historiassa.

Lähde Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

spot_img