Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Viikon Kovin Biisi -kilpailu (VKB 06/24)

Tällä kertaa Viikon Kovimman Biisin tittelistä kilvoittelee 10 ehdokasta. Äänestysaika on 26.2.2024 – 29.2.2024 23:00. Äänestää voit sosiaalisessa mediassa ja kerran kilpailun kotisivuilla osoitteessa vkb.fi.

Viikon 09. ehdokkaat

1) RUSKA – Kohtalon Vanki

Kohtalon Vanki on biisi itseensä uskomisesta.

2) Rajahurrit – Viilenee

Uusi kappale kertoo kun kauniit kesäpäivät jää meillä taakse ja kylmyys alkaa iskemään pimeiden yksinäisten öihin jossa kaipuu toiseen ihmiseen myös korostuu äärimmilleen.

3) Lintunen – Kylkiluusi ovat sielun haarniska

Hei! Luon alternative-poppia englanniksi ja suomeksi. Soundimaailmat ja lyriikat biiseissäni ovat tumman sävyisiä, hieman synkähköjäkin, mutta niihin on myös ripoteltu sekaan paljon valonpisaroita.

Kylkiluusi ovat sielun haarniska teoksen on sanoittanut Signe Koskinen. Inspiroiduin hänen originaalista runostaan ja sovimme , että teemme yhteistyöbiisin. Muokkasin Signen runosta lyriikat. Tuotin teoksen kaikki osuudet itse lyriikoita lukuunottamatta.

4) Nappiverkkarit – Kolme paskaa vuodenaikaa

Kolme paskaa vuodenaikaa on tulevan EP:n nimikkobiisi. Se kertoo loppumattomalta tuntuvasta talvesta, pimeydestä sekä luihin ja ytimiin uppoavasta kylmyydestä.

5) Polte – Roope Ankka

Eilen ulostulleen levymme avausraita. Toki arvon toimitus voi valita jonkin muunkin biisin ko. levyltä kisaan, mikäli niin haluatte.

6) Shannon – GreenDeath(Paranoia)

Räyhäävää rock asennetta!!!

7) Vieras huone – Kaunis pää

Uusimmalla singlellään Kaunis pää Vieras huone kokeilee rohkeampaa ja taiteellisempaa ilmaisua. Kappale vie kuulijan keskelle salaperäisen tunnelmallista tilannetta, jossa kaikki ei ole aivan sitä, miltä päällepäin vaikuttaa.

8) Draama – Vanhana

Onko rakkaus ikuista. Voiko saman ihmisen kanssa olla vanhaksi asti ja tuntea yhä suurta rakkautta.

9) Tuntematon – Vaarallinen

Kappale on marraskuussa 2023 ilmestyneeltä Hyvä Kasvaa Järki Päässä albumilta. Kappale itsessään kertoo toksisesta suhteesta eroon pääsemisestä ja sen aiheuttamien harhaluulojen pois kitkemisestä.

10) Mikko Teittinen – Day by Day

Kappale kertoo synapopin keinoin ja kasaritwistillä hetkessä elämisestä.

Emotion Zine ja VKB.fi

Osallistuminen

Viikon Kovin Biisi on kaikille avoin musiikkikilpailu, jossa musiikkikappaleet yli genrerajojen kilpailevat viikottaisen äänestystuloksen kärkisijasta. Voit äänestää tämän viikon ehdokkaita tykkäämällä biisin VKB-somejulkaisusta (Instagram, Facebook) ja kerran sivulla vkb.fi.

Onnea kisailijoille!

Lähde Viikon Kovin Biisi -kilpailu

spot_img