Kotimaisen melankolista metallia soittavan Abandon All:n uusi kappale käsittelee koulukiusaamista

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Pirkanmaalainen melankolista metallia soittava Abandon All julkaisee myöhemmin tänä vuonna Far Away -debyyttialbuminsa. Nyt levyltä on julkaistu toinen singlelohkaisu. ”Stupid People” kertoo koulukiusaamisesta, joka koskettaa ja vaikuttaa monen lapsen ja nuoren elämään. Myös muutama Abandon Allin jäsen on joutunut käymään läpi samaa elämässään ja siksi yhtye haluaa nostaa vaikean aiheen esille.

Abandon All:n "Stupid People" kertoo koulukiusaamisesta, joka koskettaa ja vaikuttaa monen lapsen ja nuoren elämään

Katso lyriikkavideo alta:

Vuonna 2020 perustettu bändi haki muotoaan alkutaipaleen ajan ja vakiintui 2021 kokoonpanoon Monia Sommer (Laulu), Juha Nygren (Kitara), Kari Harjunniemi (Kitara), Ami Havukainen (Rummut) ja Sami Heinonen (Basso).

spot_img