Leon Volca – Do They Think I Am a Goblin Shark? (Blueye Musica 2024)

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Mystinen artisti Leon Volca tuuttaa levyllisen IDM/elektro/chiptune-musiikkia Asan levymerkillä Blueye Musica. Ei herkästi provosoituville kuulijoille, genren tuntijoille takuulla kiinnostavaa materiaalia.

En tiennyt artistista ennakkoon mitään, enkä siis osannut odottaakaan yhtään mitään kun aloin levyä kuunnella. Levy ei ole helppo, kyseessä on sen verran minimalistista analogista surinaa klassisilla Kraftwerk-tyylisillä biiteillä. Leon Volca on pitänyt hauskaa rumpukoneen ja syntikkansa kanssa ja pitäytynyt liiasta tuotannollisesta hiomisesta, biiseissä on live-jammailun tunnelma kautta linjan. Tästä syystä tulee melko intiimi tunnelma, ihan kuin olisi studiolla artistin kanssa. Varsinkin terävämmät saundit on miksattu ja bitcrushattu pintaan sillä tavalla, että booty elektroa ja syvää bassoa odottavat tulevat kärsimään. Kuuntelukokemus oli minulle vaikea raakuudessaan, mutta kierolla tavalla koukuttava. Kiinnostavaa nähdä mitä Leon Volca ja levymerkki tulevaisuudessa meille tuottaakaan.

Raita joka teki erityisen vaikutuksen – Shark 3

Mikko Ihalainen

spot_img