Lil Nas X, Skrillex ja monia muita kiinnitetty Ruisrockiin

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Muita kansainvälisiä lisäyksiä festivaalille ovat PinkPantheress, Denzel Curry ja Yung Lean. Myös kotimainen musiikki on laajasti edustettuna Gettomasan, Haloo Helsingin! ja Jami Faltinin kaltaisin huippunimin ja kiinnostavin nousijoin.

Muita kansainvälisiä lisäyksiä festivaalille ovat PinkPantheress, Denzel Curry ja Yung Lean. Myös kotimainen musiikki on laajasti edustettuna Gettomasan, Haloo Helsingin! ja Jami Faltinin kaltaisin huippunimin ja kiinnostavin nousijoin.

Kuva

Ruisrockiin kiinnitetty Lil Nas X on massiivinen koko hiphop-kulttuuria muokannut yhdysvaltalainen rap-artisti. Listoja hallinneen musiikkiuransa ohella artisti on toiminut LGBTQ-kulttuurin äänenä tehden työtä yhdenvertaisuuden puolesta. Alallaan vaikutusvaltainen kiinnitys on myös aikamme EDM-kenttää uudistanut Skrillex, jonka luoma uniikki soundi kuuluu nykymusiikissa halki genrerajojen ja joka teki dubstepista valtavirtaa Scary Monsters and Nice Sprites -EP:llään.

Ruisrockissa nähdään myös englantilainen pehmeän popin soihdunkantaja PinkPantheress, joka nousi suosioon viime vuonna TikTokin myötävaikuttamana. Festivaalille uraauurtavaa trap rapia tuo yhdysvaltalainen Denzel Curry, ja ruotsalaista rapia tarjoaa valtavaa kansainvälistä huomiota nauttiva Yung Lean, joka tunnetaan myös emo rapin luojana.

Kotimaisia kärkinimiä ja kiinnostavimpia tulokkaita

Ruisrockin kotimainen ohjelma täydentyy kiinnostavalla kattauksella suomalaisia tekijöitä. Festivaalille kiinnitettiin rap-huippunimi Gettomasa, pop-rockin suunnannäyttäjä Haloo Helsinki! sekä suurta suosiota saavuttaneet BEHM ja Erika Vikman. Suomirap-ohjelma täydentyy myös Ettan ja Jami Faltinin kaltaisilla kiinnostavilla tekijöillä, ja pehmeää pop-musiikkia tarjoilevat eteerinen pehmoaino sekä mielenkiintoinen tuore nimi Aliisa Syrjä. Menevämpää poppia festivaalille tuo Benjamin.

Ruisrock järjestetään 7.–9.7.2023 Turun Ruissalossa. Lisää artistijulkistuksia on luvassa talven aikana. Festivaalin kolmen päivän liput ovat myynnissä Tiketissä.

Lähde Ruisrock

spot_img