Inspiroiva matka Amerikan halki supermenestyjien seurassa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Finnding America on dokumenttisarja ohjaaja Santi Foxin matkasta Yhdysvaltojen halki. Santi tapaa suomalaisia alansa huippuja, ja taltioi heidän kokemuksiaan menestyksestä, mutta myös epäonnistumisesta ja siitä, mitä on olla suomalainen Amerikassa.

Kuva
Santi Fox.

Santi matksutaa 1,5 kuukauden aikana 19000 kilometriä, vierailee 18 kaupungissa, ja tapaa 21 Amerikassa asuvaa suomalaista.

Jaksoissa keskustellaan haastateltavien kanssa siitä, mitä menestys on vaatinut ja tuonut tullessaan. Santi taltioi tapaamisia muun muassa Hockey Hall of Famer Teemu Selänteen, toimitusjohtaja Mårten Mickosin, Suomen Suurlähettilään Mikko Hautalan, Valkoisen ruusun ritari Kristiina Hiukan, tietoturvaspesialisti Harri Hurstin sekä toimitusjohtaja Sami Inkisen kanssa. 

”Oli inspiroivaa päästä tutkimaan sitä, mitä suomalaisten Amerikassa asuvien ihmisten menestystarinoiden takaa löytyy. Keskustelut saivat mut pohtimaan epäonnistumista uudessa valossa ja vahvisti omia ajatuksia luovuudesta ja yrittämisestä”,

Santi kertoo.

Keskustelut ja kohtaamiset nähdään Santi Foxin YouTube-kanavalla. Tuotantokauden traileri lupailee uskomatonta matkaa, ja ensimmäinen jakso on nähtävissä 7.12.2022 klo 12.00. Siinä Santi juttelee kiekkolegenda Teemu Selänteen kanssa elämästä ja siitä, kuinka Teemu pitää yllä suomalaisia perinteitä Yhdysvalloissa. Uusi jakso uusin kohtaamisin julkaistaan Santi Foxin kanavalla joka keskiviikko ja sunnuntai.

Santi Fox on suomalaisamerikkalainen ohjaaja, tuottaja, valokuvaaja ja yrittäjä, joka matkustaa maailmalla tallentaen kokemuksiaan. Fox tarjoaa asiakkailleen ja yleisölleen merkityksellisyyttä ja oivalluksia visuaalisen tarinankerronnan kautta. 

Lähde On The Move Creative Solutions

spot_img