Atomic Berries ja uunituore single ”Testament”

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Turun dance-ihme Atomic Berries sekoittaa pakkaa uunituoreella singlellään Testament.

Jytke pistää kehon liikkumaan ja korvia sekä ajatusta hivelee merkitykselliset sanat. Testament käsittelee yleensä alakuloa aiheuttavaa aihetta, maallisen vaelluksen päättymistä, verrattain epätyypillisestä näkökulmasta.

Meillä Suomessa poismeno aiheuttaa pitkää surua ja haikeutta, mutta niin sen ei tarvitsisi olla. Joissain kulttuureissa siihen suhtaudutaan jopa juhlimalla ja minusta se on miellyttävämpi tapa. Ehkä tämä kappale saa ihmiset miettimään asiaa”,

Mike Midas kertoo.

Kappale on yhtyeelle tyypillistä tanssittavaa eurodancea modernilla twistillä ja ajankohtaisen siitä tekee hiljattain muutamankin kansan tunteman suuren taiteilijan poismeno.

Kuuntele Youtubessa

Testament

Säv. San. Mike Midas
Sov. Atomic Berries
Tuottaja: Mike Midas
ISRC: FIV162200021

Spotify: https://open.spotify.com/track/532e7AyA0N9QzTtrEsFDdi
Facebook: https://www.facebook.com/atomicberries
Instagram: https://www.instagram.com/atomicberriesofficial/

Lähde Voodoo Records

spot_img