Beethovenin ’Fidelio’ resonoi Tampereella Susanna Mälkin tahtipuikon alla

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Susanna Mälkki johtaa Beethovenin Fidelio-oopperan konserttiversion Tampere-talossa, mukana suomalaiset tähtilaulajat.

Tampereen Ooppera ja Tampere Filharmonia tuovat Beethovenin ’Fidelio’-oopperan konserttiversion. Tämä voimanponnistus tulee esille Tampere-talossa 10. ja 12. lokakuuta 2024.

Maestro Susanna Mälkki johtaa teosta, ja lavalle nousee suomalaisia huipputekijöitä. Tampereen Oopperan kuoro ja Tampere Filharmonia esiintyvät orkesterina.

’Fidelio’ kertoo koskettavan tarinan rohkeudesta ja vapaudesta. Odotamme innolla, että yleisö saa kokea tämän ajattoman mestariteoksen,” hehkuttaa Mälkki.

Lähde Tampere-talo Oy

spot_img