Nykyromantiikan supertähden kiihkeä tarina New Yorkin seurapiirien pakkoavioliitosta

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Ana Huangin romaani Kings of Sin: Viha, jännittävä tarina vallan, pakon ja intohimon ristiaallokossa New Yorkissa.

Ana Huangin kirja Kings of Sin: Viha ilmestyy pian ja se on saanut alkunsa seitsemästä kuolemansynnistä inspiroituneesta sarjasta.

Dante Russon ja Vivian Laun tarinassa yhdistyvät valta, velvollisuus ja odottamaton rakkaus. Dante ei halua vaimoa, mutta joutuu kihlautumaan vihollisen kiristyksen seurauksena. Vivian, perheensä kuuliaisen tyttären, pitäisi olla avainasemassa suvun nousussa seurapiirien huipulle. Kukaan ei odota, että he hullaantuvat toisiinsa.

Kirjailija Ana Huang on tunnettu tumman romantiikan mestarina, ja hänen teoksensa heijastavat nykyaikaa sekä kulttuurien moninaisuutta.

Lähde Ana Huang

spot_img