Edi Nymanilta uusi EP ”Nallekarkit”

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 31/23

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Emotion visa: Rumpujumalat

Tämän kertaisen visan jumalaisena aiheena on rummut. Testaa tietosi...

Hellsinki Metal Festival

11-12.8.2023 Nordis Antti Sorsa Kim Strömsholm Uudet metallifestivaalit ovat aina tervetulleita, varsinkin...

Jaa somessa

Heinolalainen artisti / tuottaja Edi Nyman julkaisi perjantaina 3.6 uuden EP:n nimeltä Nallekarkit.

Julkaisulta löytyy viisi kappaletta, jotka kaikki ovat alusta loppuun tuottaja-artistin omaa käsialaa. Tyylillisesti julkaisu on saanut vaikutteita vahvasti indie(rock)-puolelta, joten julkaisu siis eronnee edellisistä, perinteisempiin tyyleihin nojaavista Edin julkaisuista.

”Ensin piti tulla vain ”sinkku-kerrallaan”-tyyppisesti julkaisuja ulos mutta pikku hiljaa kun biisejä alkoi valmistumaan enemmän, niistä kehkeytyikin EP:ksi loistava kokonaisuus. Valmiina tämä on ollut jo jonkin aikaa, vuoden alusta asti jopa. Tässä vain on ollut lafkan uudistuksien ja muiden asioiden kanssa sen verran tekemistä, että parempi julkaista vasta nyt kun ehtii vähän siihen panostamaankin.”

Nymanin oma lafka Rosoi toimii julkaisijana, joka vaihtoi nimensä vastikään Rosoi Musicista lyhyemmäksi ja ytimekkäämmäksi.

Lähde Rosoi

spot_img