Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti palaa Espoo Metro Areenalle 6.12.2021

Aiheeseen liittyvää

Jake Luupää – Showpainia Turussa!

"Me päästiin paikalle ja huomattiin auttamattomasti, että kehä ei mahdu puitteisiin... mihinkään."

Rajaton Harmonia White – valkoviini yhteistyössä lauluyhtye Rajattoman kanssa

"Oli ilo olla yhdessä valitsemassa viiniä, ideoimassa sen nimeä ja hanapakkauksen ulkonäköä. Puolen vuoden mittaisen prosessin aikana syntyi Rajaton Harmonia White", Rajaton kertoo.

Iloinen suomirock-ilta Iloisessa Härässä

Ravintola Iloisessa Härässä Turun Härkämäessä vietettiin lauantaina 20.11. suomirock-iltaa, kun lavalle nousivat progressiivista rockia soittava Nousi sekä illan pääesiintyjänä KARI. Paikalle kannatti tulla ajoissa, sillä ravintolan henkilömäärä oli rajoitettu 50:een.

Hufvudstadsbladetin vanhat lehtikuvat lahjoitettiin Journalistiselle kuva-arkistolle

KSF Media on lahjoittanut Hufvudstadsbladetin historiallisen lehtikuvakokoelman Museoviraston Kuvakokoelmien Journalistiselle kuva-arkistolle JOKAlle.

Huvipuisto muuttuu valtavaksi katutaidenäyttelyksi – Wasa Graffitilandia Winter Edition avautuu 26.11.2021

Wasa Graffitilandia on entisen huvipuiston tiloihin rakennettu laaja, katutaiteisiin painottunut taidenäyttely Vaasassa. Marraskuun lopussa aukeaa näyttelyn uudistettu, myös sisätiloihin levittäytynyt kokonaisuus.

Jaa somessa

Yksi joulukuun kohokohdista, Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti, toteutetaan jälleen vuonna 2021 Espoo Metro Areenalla 6. joulukuuta. Solisteina Mikko Leppilampi ja Elise-Juliette.

Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti 2021
Elise-Juliette esiintyy Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertissa Espoo Metro Areenalla.

Yhteisöllisyyttä ja musiikin iloa välittävä konsertti järjestetään itsenäisyyspäivänä jo 22. kerran. Kaikille avointa tapahtumaa voi tulla seuraamaan paikan päälle tai juhlan tunnelmasta voi nauttia kotioloissa suoran lähetyksen välityksellä.

Ohjelmistossa klassinen ja kevyt musiikki nivoutuvat yhteen. Orkesterina soittaa Polyteknikkojen Orkesteri James Kahanen johdolla. Muusikko Tapio Viitasaaren konserttia varten toteutettuja sovituksia esittävät viihteen ammattilainen Mikko Leppilampi ja viime kaudella The Voice of Finlandissa upealla äänellään säväyttänyt Elise-Juliette. Lavalle nousevat myös Total Cello Ensemble sekä Tapiolan musiikkilukion kuoro.

Tapahtuma alkaa Espoo-mitalien jaolla. Mitaleita on myönnetty Espoon hyväksi tehdystä työstä vuodesta 1972 alkaen.

Tapahtuman tuotannosta vastaa Kaupunkitapahtumat Espoo.

Lippujen jako alkaa torstaina 4.11.2021

Tapahtuman lippuja on saatavilla Lippupisteen verkkokaupasta sekä rajattu määrä Espoon kulttuurikeskuksesta. Koronaturvallisuus on huomioitu Espoo Metro Areenalla rajaamalla konsertin yleisömäärä puoleen hallin katsojakapasiteetista, eli noin 3000 katsojaan.

Konserttia voi seurata suoran lähetyksen kautta verkossa
Konsertti lähetetään suorana osoitteessa espoo.fi/kaupunkitapahtumat. Suoralla lähetyksellä halutaan huomioida kotioloissa sekä erilaisissa yhteisöissä, kuten palvelutaloissa, tapahtumaan osallistuvat. Konserttitallenne on katsottavissa 5.1.2022 asti. Konserttia voi seurata maksutta tietokoneella, tabletilla tai vaikka älypuhelimella.

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLAKONSERTTI

ma 6.12.2021 klo 14.30-16
klo 14.30-15 Espoo-mitalien jako
klo 15-16 Konsertti

Elise-Juliette, Mikko Leppilampi
Polyteknikkojen Orkesteri, johtaa James Kahane
Total Cello Ensemble, Tapiolan musiikkilukion kuoro

Lähde Espoon kaupunki – Esbo stad

spot_img