Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti palaa Espoo Metro Areenalle 6.12.2021

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Yksi joulukuun kohokohdista, Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti, toteutetaan jälleen vuonna 2021 Espoo Metro Areenalla 6. joulukuuta. Solisteina Mikko Leppilampi ja Elise-Juliette.

Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti 2021
Elise-Juliette esiintyy Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertissa Espoo Metro Areenalla.

Yhteisöllisyyttä ja musiikin iloa välittävä konsertti järjestetään itsenäisyyspäivänä jo 22. kerran. Kaikille avointa tapahtumaa voi tulla seuraamaan paikan päälle tai juhlan tunnelmasta voi nauttia kotioloissa suoran lähetyksen välityksellä.

Ohjelmistossa klassinen ja kevyt musiikki nivoutuvat yhteen. Orkesterina soittaa Polyteknikkojen Orkesteri James Kahanen johdolla. Muusikko Tapio Viitasaaren konserttia varten toteutettuja sovituksia esittävät viihteen ammattilainen Mikko Leppilampi ja viime kaudella The Voice of Finlandissa upealla äänellään säväyttänyt Elise-Juliette. Lavalle nousevat myös Total Cello Ensemble sekä Tapiolan musiikkilukion kuoro.

Tapahtuma alkaa Espoo-mitalien jaolla. Mitaleita on myönnetty Espoon hyväksi tehdystä työstä vuodesta 1972 alkaen.

Tapahtuman tuotannosta vastaa Kaupunkitapahtumat Espoo.

Lippujen jako alkaa torstaina 4.11.2021

Tapahtuman lippuja on saatavilla Lippupisteen verkkokaupasta sekä rajattu määrä Espoon kulttuurikeskuksesta. Koronaturvallisuus on huomioitu Espoo Metro Areenalla rajaamalla konsertin yleisömäärä puoleen hallin katsojakapasiteetista, eli noin 3000 katsojaan.

Konserttia voi seurata suoran lähetyksen kautta verkossa
Konsertti lähetetään suorana osoitteessa espoo.fi/kaupunkitapahtumat. Suoralla lähetyksellä halutaan huomioida kotioloissa sekä erilaisissa yhteisöissä, kuten palvelutaloissa, tapahtumaan osallistuvat. Konserttitallenne on katsottavissa 5.1.2022 asti. Konserttia voi seurata maksutta tietokoneella, tabletilla tai vaikka älypuhelimella.

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLAKONSERTTI

ma 6.12.2021 klo 14.30-16
klo 14.30-15 Espoo-mitalien jako
klo 15-16 Konsertti

Elise-Juliette, Mikko Leppilampi
Polyteknikkojen Orkesteri, johtaa James Kahane
Total Cello Ensemble, Tapiolan musiikkilukion kuoro

Lähde Espoon kaupunki – Esbo stad

spot_img