Hiljaisuudessa asuu rauha -videoteos Turun Puutorilla 8.-14.11.2021

Aiheeseen liittyvää

Ystävyyden ja vihan sävyttämä lapsuus 1930-luvun Italiassa – Beatrice Salvionin läpimurtoromaani

Beatrice Salvionin 'En pelkää mitään' tuulettaa ystävyyden ja vihan teemoja fasistisessa Italiassa.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Kuuntelemalla auttaminen on taito – Opi uudessa kirjassa

Olli Lehtisen uusi kirja "Auta kaveria keskustellen" on kattava opas empaattiseen ja taitavaan keskusteluavun antamiseen.

Jaa somessa

Taideterapeutti Riitta Silanderin 20 minuutin videoteoksessa yhdistyvät Jukka Pohjolan maisemakuvat sekä Pop Rock Jazz -oppilaitoksen opettajien musiikki.

Me tulkitsemme maailmaa värien kautta. Värit ovat ympärillämme koko ajan. Maisemat keskustelevat kanssamme värien, muotojen ja äänien kautta. Voimakkaat värit ja niihin yhdistyvät äänet luovat tunteita ja vahvoja tuntemuksia. Jokaiselle meistä kuvat ja äänet rakentavat oman tarinansa.

Hiljaisuudessa asuu rauha, Turku
Hiljaisuudessa asuu rauha on Riitta Silanderin videoteos, jota yhdistää Jukka Pohjolan maisemakuvien värit.

Kun virittäytyy teoksen taajuudelle, voi huomata kuinka hiljaisuudesta syntyy muutos. Liike sisällämme rauhoittuu ja tyyni maisema mahdollistaa mielemme tyyntymisen. Se mikä on meille yhteistä on taika, jonka hiljaisuus laskee ympärillemme.

Vyöhyke- ja taideterapeutti Riitta Silander on tehnyt pitkään töitä värien ja kuvien kautta auttaen henkilöitä ja ryhmiä jäsentämään tunteitaan teoksien ja väri-ilmaisun kautta.

Suomalaisille suhde luontoon on läheinen ja sieltä taideterapian asiakkaiden on luontevaa löytää värejä ja muotokieltä, joka puhuttelee maalaria. Siksi maisemakuvat ovat valikoituneet Hiljaisuudessa asuu rauha -teoksen tulkeiksi.

Hiljaisuudessa asuu rauha on Riitta Silanderin videoteos, joka yhdistää Jukka Pohjolan maisemakuvien värit ja musiikin kokemukseksi, joka on jokaiselle uniikki. Teoksen musiikista vastaa Pop Rock Jazz Oppilaitoksen opettajat Matti Kuuppo, äänityksestä ja äänitekniikasta on vastannut Marco Tidu. Muusikkoina Matti Kuuppo kitara, Katriina Klemi, piano ja Laura Salo, äänimaljat.

Teos on maksuttomasti koettavissa Kipinä Yritystalon alakerrassa, Maariankatu 2 Turku, 8.-14.11.2021 klo 12-19. Kipinä Yritystalon tiloissa työskentelee monen eri palvelun yrittäjiä mukaanlukien terveys-, kahvila- ja neuvottelutilojen catering-palvelut.

Teoksen kesto on 20 minuuttia.

Lähde Kipinä Yritystalo

spot_img