Ev.lut. seurakuntien Jouluradion kanavat avautuvat

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Jouluradio tulee – oletko valmis?

Ev.lut. seurakuntien Jouluradion kanavat avautuvat 1. marraskuuta. Jouluradion kanavaperheen kaikki 10 kanavaa käynnistyvät netissä ja pääkanavakin soi radiossa 27 paikkakunnalla. Lähetyksissä kuullaan kaikkien aikojen musiikkia eli tänä vuonna teemana on menneiden vuosikymmenten nostalgia, kaikkinainen retroilu, kaiho ja kaipuu, mutta aina ilon kautta!

Jouluradio vuonna 2020
Jouluradion heijastin vuodelta 2020

”Poikkeustilan jälkeen ihmisillä on kaipuu vanhoihin ja hyviin aikoihin. Tämän vuoksi Jouluradion soittolistoilla kuullaan tällä kaudella nostalgiaa ja retroa. Meillä soi eri aikakausien joulusuosikkeja eli kaikkien aikojen joulumusiikkia”,

sanoo Jouluradion tuottaja-toimittaja Katri Saarela, joka on myös Jouluradion uusi kanavaääni.

Joulumusiikki vie Saarelan hetkiin ja tilanteisiin, joita ei saa enää takaisin. Samalla joululaulut ovat ovelasti elämässä kiinni luomassa uusia muistoja. Muistojen joulu onkin uusi ohjelma, jossa soitetaan kuuntelijoiden toivomia nostalgisia ja muistoja kirvoittavia joululauluja. Muistojen joulu soi pääkanavalla lauantaisin 6.11.-25.12. klo 14 ja uusintana klo 18.

Mistä on hyvä joululaulu tehty?

Tänä vuonna suosittuja musiikkivideoita tekevä tubettaja Heikki Ranta Pipo Productions Oy:stä on pureutunut Jouluradion aloitteesta joulumusiikin pehmeään ytimeen. Ranta analysoi videoillaan tunnettujen suomalaisten artistien tai bändien kappaleiden toistuvia ja tunnistettavia ominaisuuksia, joiden perusteella hän säveltää ja sanoittaa uuden kappaleen, joka on tyyliltään kuin suoraan videon aiheena olevan artistin tuotannosta.

Nyt Rannan videon on aiheena joulumusiikki ja Jouluradion kuuntelijat saavat todistaa uuden joululaulun syntymää:

”Toistuvien elementtien löytäminen musiikissa on minulle aina yhtä hauskaa puuhaa. Nyt lähdemateriaalia oli loputtomasti, mikä oli samalla haaste kuin helpotuskin. Äänitysvaiheessa kellojen ja kulkusten nauhoittaminen ja soitto oli erityinen ilo!”,

Heikki Ranta kuvaa.
Seurakunnat Jouluradion takana
Jouluradion mahdollistavat seurakunnat ympäri Suomen.

Aito ja alkuperäinen Jouluradio on 10 kanavan joulumusiikkiperhe ja verkkomedia. Monipuolisesti soiva pääkanava helkkää perinteisillä radiotaajuuksilla ja kaapeliverkossa pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle ja Turusta Joensuuhun. Yhdeksän eri joulumusiikkityyleihin erikoistunutta verkkokanavaa täydentävät kanavaperheen.

Jouluradio on ev.-lut. seurakuntien lahja kuuntelijoille ja sen mahdollistavat seurakunnat ympäri Suomen.

Radion kotisivut löydät osoitteesta jouluradio.fi.

Lähde Kirkko Helsingissä

spot_img