Avain: kirkko

VexiVesper rantautuu Hämeenlinnaan

Vexi Salmen merkitys lyriikan kirjoittajana ja intohimoisena taiteenkeräilijänä on kiistaton niin Hämeenlinnalle kuin koko Suomen kulttuurielämälle. Kirkkoherra Kimmo Reinikainen heitti pari vuotta sitten käsikirjoittaja- ohjaaja Arto Mylläriselle idean; mitä jos rakentaisimme tapahtuman, jolla voisimme tuoda esiin Vexin elämäntyötä sekä koota ihmiset yhteen Vexin elämänkarheiden laulujen äärelle.

Kimuralli kokoaa lapsia ja nuoria kirkkomusiikin äärelle Espoossa

Lasten ja nuorten kirkkomusiikkifestivaali KIMURALLI kokoaa laulavia ja soittavia lapsia ja nuoria yhdessä musisoimaan kirkkomusiikin parissa pitkin vuotta 2022.

Meditatiivisia hetkiä hiljaisen viikon konserteissa Espoossa

Pitkän koronatauon jälkeen elävä musiikki soi taas Espoon kirkoissa. Hiljaisen viikon konsertit tarjoavat palmusunnuntaista 10.4. pitkäperjantaihin 15.4. mahdollisuuden hiljentyä ja pysähtyä hetkeksi myrskyävän maailman keskellä pääsiäismusiikin parissa.

Jouluradio.fi keräsi ennätysmäärän uusia käyttäjiä – nyt alkaa 20. juhlavuosi

Jouluradio on seurakuntien yhteinen joulumusiikkimedia, joka kuuluu Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Ev.lut. seurakuntien Jouluradion kanavat avautuvat

Jouluradion kanavaperheen kaikki 10 kanavaa käynnistyvät netissä ja pääkanavakin soi radiossa 27 paikkakunnalla. Lähetyksissä kuullaan kaikkien aikojen musiikkia eli tänä vuonna teemana on menneiden vuosikymmenten nostalgia, kaikkinainen retroilu, kaiho ja kaipuu, mutta aina ilon kautta!
spot_img

Suositut

Tampereen Kirjafestarit marras-joulukuun vaihteessa: Mukana Satu Rämö, Pajtim Statovci, Pirkka-Pekka Petelius ja Pauli Hanhiniemi

Pirkanmaan suurin kirjallisuustapahtuma, Tampereen Kirjafestarit, tarjoaa yli 200 ohjelmanumeroa, kirjailija- ja artistihaastatteluja sekä monipuolisia teemakeskusteluja.

Viikon Kovin Biisi: VKB 22/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Vuo Records – Mood Series vol 6 (2024)

"Teknossa voi tapahtua ihan mitä vaan, mutta yleensä siinä ei tapahdu juuri mitään." Näin lausui muuan Jori Hulkkonen muinoin ja tämä pitää paikkansa varsin tyylikkässä dubtechno-julkaisussa, jonka on kuratoinut Kangasalan Ruutanasta käsin Suomen lahja dub-technolle: TM Shuffle.

Tampereen kesäkonserttisarjan avaus: Suomi-räpin tähdet ja indie-suuruudet Tavara-asemalla

Uusi Tampere -kesäsarja tuo kaupungin sydämeen indie-musiikin huiput ja omaehtoisen rap-musiikin suunnannäyttäjät. Festivaali huipentuu iltakohtaisiin yökerhobileisiin ja ruokataiteellisiin elämyksiin.