Henkiinherättäjä Omenapuun katolla! – Kikka Laitinen ystävineen

Aiheeseen liittyvää

Arvostelussa Gardenhead – Devoured -single

Devoured esittelee musiikillisesti monimuotoisen bändin. Vaikutteita kuuluu progressiivisesta rokista, stonerista ja post-metallista.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Kalevala The Musical -musikaalin albumi julkaistiin tänään

Musiikki herättelee kansalliseepoksemme hahmot eloon uudella ja kiehtovalla tavalla.

Weekend Festival paljastaa tämän vuoden artistien raidereita – yhteensä yli 2000 sivua vaatimuksia

Weekend Festival juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022. Yli 80 artistia saapuu Kantolan tapahtumapuistoon – myös mitä erikoisemmilla pyynnöillä.

Jaa somessa


Kirjokansi
kustannus julkaisee rokkari Kikka Laitisen ja kirjailija Teppo Kulmalan taiteilijaromaanin Omenapuun katolla.  

Taiteilijat keskustelivat kirjeitse kolme vuotta arjestaan, unelmistaan, taiteen tekemisestä ja sukujensa vaiheista 1900-luvun Suomessa. Kirjeistä muodostui rehellinen ja persoonallinen romaani kahden taiteilijan matkasta kohti omaehtoista elämää nyky-yhteiskuntamme kaupallisen vaadenipun keskellä sekä väkevä manifesti luonnon, rauhan ja rakkauden puolesta.

“Olen karjalaisen evakon ja savolaisen sotaveteraanin tytär. Viime vuosina sydämeni on vaatinut minua kirjoittamaan sodasta ja rauhasta, luonnosta ja eläimistä sekä pienten ihmisten välisestä henkisestä yhteydestä vallan ja rahan koneistojen puristuksessa”,

kertoo Laitinen.
Kikka Laitinen

”Rokin, rauhan ja rakkauden sanoma sekä tasa-arvoisen yhteiskunnan ihanne kulkeutukoon meille aina vain uudestaan musiikin, taiteen ja kirjallisuuden välityksellä, vaikeuksienkin keskellä”,

sanoo Laitinen.

Emsalö Music julkaisee Kikka Laitinen Co. -yhtyeen singlen ”Henkiinherättäjä”, joka on tuotettu legendaarisella Finnvox-studiolla Risto Hemmin suojissa. Vuodesta 1992 toimineen Kikka Laitinen Co. -yhtyeen upea klangi on vuosikymmenten saatossa jalostunut timantinkovaksi ja kuuluu myös uudelta singleltä: Kustaa Kantelinen, Mikko Yli-Knuuttila, Kikka Laitinen ja Petteri Korhonen loihtivat upeasoundista, pysäyttävää yhtyemusiikkia, joka poikkeaa täysin nykyvaltavirrasta kurkottaen sinne, mistä rouhea rock-musiikki on kotoisin: 1960-luvun rakkaudenkielisen ja rauhanmielisen rockin kulta-aikaan.

”Musiikkini tehtävä on pysyä hereillä ja herättää, suojella luontoa, tukea rauhaa, demokratiaa ja tasa-arvoa”,

kertoo Laitinen ja jatkaa:

”Omistan Henkiinherättäjän maailman kaikille rauhaa rakastaville kansalaisille, nyt erityisesti Ukrainan sodasta kärsiville.”

Kotisivut: https://kikkalaitinen.fi/

Lähde Kikka Laitinen Co.

spot_img