Isit tikis – DaddyShow’n uusin single tuoksuu testosteronille

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Ennakkoluulotonta pop-räppiä vuodesta 2021 tehtaillut lietolainen DaddyShow on julkaissut uutta musiikkia. DaddyShow’n uusin single ”Isit tikis” on eeppinen ja iso testosteronileka. Vaikka biisin tematiikka liikkuu vahvasti ulkokultaisessa treenimaailmassa, on tekstin varsinainen sanoma DaddyShow’n mukaan kuitenkin syvemmällä:

”Haluan kertoa kuulijoille mielipiteeni siitä, miten kehollisesti tikissä oleminen ja ylipäänsä itsevarmuus ovat abstrakteja käsitteitä, jotka syntyvät oman pään sisällä – Tikis on asenne, jota en pyydä anteeks.”

Biisiin on juuri julkaistu myös musiikkivideo, joka mykistää suuruudellaan. Video on kuvattu yleisömeren ja pyrotekniikan keskellä Gatorade Centerissä.

DaddyShow’n taustaa

DaddyShow on räppäri Esa Arokin alterego. Arokki alkoi hieman epätyypillisesti julkaista musiikkia vasta 40-vuoden iässä, ja vielä epätyypillisemmin hän päätyi rap-genreen.

”Musiikki kaikissa muodoissaan on aina ollut mulle tärkeä asia. Kuitenkin uskallus sen julkaisemiseen omalla naamalla on puuttunut, ja mitä vanhemmaksi olen kasvanut, sitä suuremmaksi omat ennakkoluulot ja pelot ovat muodostuneet. DaddyShow -projekti syntyi halusta osoittaa itselleni, muille ikäisilleni ja ennen kaikkea omille lapsilleni, että mikä tahansa on mahdollista; saat tehdä juuri sitä, mitä haluat. Pelko ei määrää.”

DaddyShow haluaa tehdä mukaansatempaavaa ja tarttuvaa poppia, jossa räppääminen on oleellinen elementti. Pelkät sing-along kertosäkeet eivät kuitenkaan riitä, sillä DaddyShow’n teksteissä on myös osuvia huomioita aikuisen miehen mielen maisemista taitavaan riimittelyyn yhdistettynä.

Tulevia esiintymisiä:

16.6. Freesi Fest, Lieto
22.7. Voodoo Rock, Lieto

Lähde: Arokki Creative

spot_img