Isit tikis – DaddyShow’n uusin single tuoksuu testosteronille

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record Of My Life #31: THE CLASH – Cut The Crap (CBS 26601) 1985

Tämä nyt ei todellakaan ole elämäni levyjä, mutta päätin...

Jaa somessa

Ennakkoluulotonta pop-räppiä vuodesta 2021 tehtaillut lietolainen DaddyShow on julkaissut uutta musiikkia. DaddyShow’n uusin single ”Isit tikis” on eeppinen ja iso testosteronileka. Vaikka biisin tematiikka liikkuu vahvasti ulkokultaisessa treenimaailmassa, on tekstin varsinainen sanoma DaddyShow’n mukaan kuitenkin syvemmällä:

”Haluan kertoa kuulijoille mielipiteeni siitä, miten kehollisesti tikissä oleminen ja ylipäänsä itsevarmuus ovat abstrakteja käsitteitä, jotka syntyvät oman pään sisällä – Tikis on asenne, jota en pyydä anteeks.”

Biisiin on juuri julkaistu myös musiikkivideo, joka mykistää suuruudellaan. Video on kuvattu yleisömeren ja pyrotekniikan keskellä Gatorade Centerissä.

DaddyShow’n taustaa

DaddyShow on räppäri Esa Arokin alterego. Arokki alkoi hieman epätyypillisesti julkaista musiikkia vasta 40-vuoden iässä, ja vielä epätyypillisemmin hän päätyi rap-genreen.

”Musiikki kaikissa muodoissaan on aina ollut mulle tärkeä asia. Kuitenkin uskallus sen julkaisemiseen omalla naamalla on puuttunut, ja mitä vanhemmaksi olen kasvanut, sitä suuremmaksi omat ennakkoluulot ja pelot ovat muodostuneet. DaddyShow -projekti syntyi halusta osoittaa itselleni, muille ikäisilleni ja ennen kaikkea omille lapsilleni, että mikä tahansa on mahdollista; saat tehdä juuri sitä, mitä haluat. Pelko ei määrää.”

DaddyShow haluaa tehdä mukaansatempaavaa ja tarttuvaa poppia, jossa räppääminen on oleellinen elementti. Pelkät sing-along kertosäkeet eivät kuitenkaan riitä, sillä DaddyShow’n teksteissä on myös osuvia huomioita aikuisen miehen mielen maisemista taitavaan riimittelyyn yhdistettynä.

Tulevia esiintymisiä:

16.6. Freesi Fest, Lieto
22.7. Voodoo Rock, Lieto

Lähde: Arokki Creative

spot_img