Isit tikis – DaddyShow’n uusin single tuoksuu testosteronille

Aiheeseen liittyvää

Emotion Visa: Rumpalit

Jatkumona viime viikon visalle, myös rumpalit saavat nyt osansa....

THE MEMBERS: The Sound Of The Suburbs/Working Girl (Anglocentric AGC 100066) 7″ 2023

The Members täytti 45 vuotta, vaikka se oikeammin taisi tapahtua jo pari vuotta sitten ja eka levytyskin on vuodelta 1977, mutta koelevythän tästä tulivatkin jo viime vuonna. Niin, vuosien kunniaksi Angloc. julkaisi sinkkuna bändin suurimmat hitit.

Tuomas Myllylä – Pakanat (2018)

Vuosi on 916 ja nuori Ari Halikko joutuu elämänsä kovimpaan paikkaan, kun kahden suvun välinen riita eskaloituu. Tämän seurauksena Hyypiät murhaavat hänen perheensä ja talokin poltetaan. Ari on lähellä päästä hengestään myös, mutta Olaf Idänmatkaaja haluaa pojan itselleen palkkiona avustaan tuhotöissä.

Emotion Visa: Euroviisut

Jollekin seuraava visa on helppo, toiselle hyvin vaikea. Kokeile...

Emotion Visa: Kitaristit

Skenepisteitä taas jaossa. Testaa alta tietämyksesi kitaristeista ja heidän...

Jaa somessa

Ennakkoluulotonta pop-räppiä vuodesta 2021 tehtaillut lietolainen DaddyShow on julkaissut uutta musiikkia. DaddyShow’n uusin single ”Isit tikis” on eeppinen ja iso testosteronileka. Vaikka biisin tematiikka liikkuu vahvasti ulkokultaisessa treenimaailmassa, on tekstin varsinainen sanoma DaddyShow’n mukaan kuitenkin syvemmällä:

”Haluan kertoa kuulijoille mielipiteeni siitä, miten kehollisesti tikissä oleminen ja ylipäänsä itsevarmuus ovat abstrakteja käsitteitä, jotka syntyvät oman pään sisällä – Tikis on asenne, jota en pyydä anteeks.”

Biisiin on juuri julkaistu myös musiikkivideo, joka mykistää suuruudellaan. Video on kuvattu yleisömeren ja pyrotekniikan keskellä Gatorade Centerissä.

DaddyShow’n taustaa

DaddyShow on räppäri Esa Arokin alterego. Arokki alkoi hieman epätyypillisesti julkaista musiikkia vasta 40-vuoden iässä, ja vielä epätyypillisemmin hän päätyi rap-genreen.

”Musiikki kaikissa muodoissaan on aina ollut mulle tärkeä asia. Kuitenkin uskallus sen julkaisemiseen omalla naamalla on puuttunut, ja mitä vanhemmaksi olen kasvanut, sitä suuremmaksi omat ennakkoluulot ja pelot ovat muodostuneet. DaddyShow -projekti syntyi halusta osoittaa itselleni, muille ikäisilleni ja ennen kaikkea omille lapsilleni, että mikä tahansa on mahdollista; saat tehdä juuri sitä, mitä haluat. Pelko ei määrää.”

DaddyShow haluaa tehdä mukaansatempaavaa ja tarttuvaa poppia, jossa räppääminen on oleellinen elementti. Pelkät sing-along kertosäkeet eivät kuitenkaan riitä, sillä DaddyShow’n teksteissä on myös osuvia huomioita aikuisen miehen mielen maisemista taitavaan riimittelyyn yhdistettynä.

Tulevia esiintymisiä:

16.6. Freesi Fest, Lieto
22.7. Voodoo Rock, Lieto

Lähde: Arokki Creative

spot_img