Kesähitti Veikkausliigan kaksinkertaiselta maalikuninkaalta

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Veikkausliigan legendasta lauluntekijäksi: Vee Lehtinen julkaisee uuden kesäbiisin ’Laulu Doriksesta’. Tule mukaan kuulemaan, miten jalkapallo ja musiikki yhdistyvät hänen elämässään!

Kotimaan jalkapallokenttien väriläiskä, laulaja-lauluntekijä Vee Lehtinen julkaisee biisin keskelle kuuminta futiskesää. ”Laulu Doriksesta” on taitelijan itsensä mukaan ”hieman tuhma, mutta jotenkin koskettava”.

Maalintekijästä lauluntekijäksi muuntautunut Ville Lehtinen ei tyydy olemaan vain ”entinen jalkapalloilija”. Lehtisen mukaan rooleissa on paljon samaa. ”Olemiseni ilona on nuoresta pojasta saakka ollut laulujen rustailu ja maalien takominen,” hän sanoo.

Vee Lehtinen on julkaissut tänä keväänä uutta musiikkia. Maaliskuussa julkaistu ”Sininen hetki” oli Spotifyn uuden iskelmämusiikin soittolistalla. Nyt julkaistava ”Laulu Doriksesta” on myös mielenkiintoinen suomalainen kevyen musiikin teos. Kappale tulee saataville suoratoistopalveluihin 2.7.2024.

Nykyisin valmentajan ammattitutkintoa opiskeleva Lehtinen haaveilee myös oman yhtyeen perustamisesta. Hän kertoo: “Jalkapallon valmentaminen on ollut uskomattoman siistiä, mutta bändin kasaaminen ja keikkailu houkuttelee myös.”

Katkeransuloinen kappale kertoo ei-täydellisestä naisesta, joka kuitenkin on ollut oikea kappaleen kertojalle. Lauluun ovat innoittaneet aiemmat mestarit kuten Gösta ja Leevi and the Leavings. Vee Lehtinen on säveltänyt, sanoittanut ja laulanut kappaleen.

Lähde Vee Lehtinen

spot_img