Kesällä juhlitaan Iskelmä Festivaaleilla Himoksella ja Porissa

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: Sieltä täältä

Sekalaisia musiikkiaiheisia kysymyksiä sieltä ja täältä. Kokeile alta miten...

Viikon Kovin Biisi: VKB 23/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Rami Helin – The Lonesome Death of George Mallory

Menehtyneestä vuorikiipeilijästä kertova Rami Helinin debyyttisingle äänitettiin keskellä luonnonkatastrofia...

Leon Volca – Do They Think I Am a Goblin Shark? (Blueye Musica 2024)

Mystinen artisti Leon Volca tuuttaa levyllisen IDM/elektro/chiptune-musiikkia Asan levymerkillä Blueye Musica. Ei herkästi provosoituville kuulijoille, genren tuntijoille takuulla kiinnostavaa materiaalia.

Howard Smithin taidetta esille näyttelyissä Yhdysvalloissa ja EMMAssa

Amerikkalaistaiteilija Howard Smithin retrospektiivinen näyttely avautuu Yhdysvalloissa vuonna 2025. Näyttely esittelee hänen monipuolista taidettaan ja muotoiluaan.

Jaa somessa

Himoksen idyllisissä järvimaisemissa vuodesta 2009 alkaen järjestetty Iskelmä Festivaali sai viime vuonna sisartapahtuman, kun Iskelmä Festivaali Pori järjestettiin poikkeusoloista huolimatta viihtyisässä Kirjurinluodossa.

Vuosittain loppuunmyydyn Himoksen tapahtuman ohella myös Porin tapahtuma otettiin avosylin vastaan ja myytiin niin ikään loppuun.

”Iskelmä-brändillä on selkeä vuotuinen kasvusuunta ja se näkyy myös brändin alla toteutettujen tapahtumien suosiossa. Olemme iloisia, että Iskelmä Festivaali kiinnostaa, ja pystyy tarjoamaan hyvin ainutlaatuisia elämyksiä”,

iloitsee Iskelmäradion ohjelmajohtaja Ari Ojala.  

Iskelmä Festivaalien järjestelyt ovat olleet pitkään käynnissä, jotta yleisö voisi nauttia tulevana kesänä niin musiikista, palveluista, tunnelmasta kuin toisistaan. Tänä vuonna tapahtumat järjestetään täydessä laajuudessaan samana viikonloppuna kesä-heinäkuun taitteessa. Himoksella juhlat alkavat jo torstaina 30.6. Porissa portit avautuvat perjantaina 1.7.

Iskelmäfestivaali 2022

Nämä artistit nähdään Himoksella ja Porissa

Molemmissa Iskelmä Festivaaleissa esiintyvät jo aiemmin julkistetut Kaija Koo, BEHM, Suvi Teräsniska, J. Karjalainen ja Elastinen. Tuoreimpia kiinnityksiä ovat ”Kukaan ei koskaan” ja ”Tummilla teillä” hiteistään tuttu kymmenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen -orkesteri, viime vuonna ”Haluun olla yksin” -biisillä pop-kartalle palannut Irina, menestyksekästä soolouraa tekevä Jonne Aaron, 80-luvun suomirock-jyrä Dingo ja groovaavaa reggaeta kesämenoon tarjoileva Jukka Poika. 

Lisäksi Himoksella nähdään laaja-alaisesta musiikillisesta repertuaarista tunnettu tulkitsija Samuli Edelmann, kesällä ainutlaatuisella erikoiskokoonpanolla keikkaileva Maustetytöt X Agents, Ikurin rokkikone Popeda, juuri uuden ”Anna mun rakastaa” -singlen julkaissut Erin, viimeistä kesää yhdessä konsertoiva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, mittavan uran tehnyt sooloartisti ja viihdyttäjä Ressu Redford, laulaja-lauluntekijä ja ”Terveisin Doris” -hitistään tuttu Mariska, yli 20-vuotisen uran tunnelmallisen rockin parissa tehnyt Happoradio, ”Teipillä tai rakkaudella” -hitistään tunnettu ABREU, valovoimainen tulkitsija Katri Ylander ja UMK:ssa kisaava suomirock-legenda Tommi Läntinen.

Porin ohjelmaa täydentävät yksi Suomen menestyneimmistä miesartisteista Lauri Tähkä ja ”Syntisten pöytä”-hitillään koko kansan pop-kuningattareksi noussut Erika Vikman. 
Ohjelma täydentyy molemmissa tapahtumissa vielä kevättalven aikana. 

Entistä parempi Pori

Porin Iskelmä Festivaali kokee jo toisena vuonnaan uudistuksia, jotka ovat peräisin asiakkaiden ideoista ja palautteista.

”Halusimme herkällä korvalla kuunnella yleisön mietteitä Porin ensimmäisestä Iskelmä Festivaalista. Asiakaskyselyn tulokset yllättivät meidät kaikki. Vastaajista 93 % kertoi odotuksiensa ylittyneen. Vastaajat olivat erittäin tyytyväisiä ohjelmaan. Tarkoituksenamme oli kartoittaa myös kehityskohteita, ja niitä saimme. Asiakastoiveista valtaosan pystymme toteuttamaan kesälle 2022. Yksi näitä on aluelaajennus”,

kommentoi Porin Iskelmä Festivaalin tuotantopäällikkö Krista Heinonen

Himos toteutetaan täydessä laajuudessaan

Himoksella puolestaan asiakkaat kiittelivät järjestelyitä. Tapahtuma tuntui terveysturvalliselta epidemiasta huolimatta. Lisäksi henkilökunnan ystävällisyys ja ylipäätään palveluiden sujuvuus saivat kiitosta.

”Palautteissa oli toiveena, että tapahtuma palautuisi useamman esiintymislavan tapahtumaksi taas jatkossa. Näin tulee kesällä 2022 tapahtumaan”,

lupaa Himoksen Iskelmä Festivaalin tuotantopäällikkö Anniina Havukainen

Festivaalien lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Majoitusvarausten osalta järjestäjät suosittelevat vierailemaan tapahtuman verkkosivuilla. 

Ohjelma

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS:
TORSTAI 30.6.: Kaija Koo, Popeda, Elastinen, Vesterinen Yhtyeineen, Irina, Jukka Poika
PERJANTAI 1.7.: J. Karjalainen, Maustetytöt X Agents, Erin, Jonne Aaron, Dingo, Mariska, ABREU, Tommi Läntinen
LAUANTAI 2.7.: Samuli Edelmann, BEHM, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Suvi Teräsniska, Ressu Redford, Happoradio, Katri Ylander

ISKELMÄ FESTIVAALI PORI:
PERJANTAI 1.7.: BEHM, Elastinen, Suvi Teräsniska, Vesterinen Yhtyeineen, Irina
LAUANTAI 2.7.: Lauri Tähkä, Kaija Koo, J. Karjalainen, Erika Vikman, Dingo, Jukka Poika, Jonne Aaron

Liput

Himos

Festarilippu 1 päivä, 95 €
Festarilippu 2 päivää pe-la, 125 €
Festarilippu 3 päivää, 145 €
VIP-lippu 1 päivä, 155 €
VIP-lippu 3 päivää, 325 €

Pori
Festarilippu 1 päivä, 75 €
Festarilippu 2 päivää, 99 €
VIP-lippu 1 päivä, 135 €
VIP-lippu 2 päivää, 189 €

Ikäraja: K-18

Festivaalin kotisivut: www.iskelmafestivaali.fi

Lähde Iskelmäfestivaali

spot_img