Lost Society Suomen kiertueelle joulukuussa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Nyt kun pääsee, niin sitten mennään. Lost Society ei yleensä turhia jahkaile, eikä tässäkään tapauksessa kun keikoille pitää lähteä.

Suomenkiertue 2021

“Edellisestä Suomen kiertueesta on mennyt aivan liian kauan, ja voitte vain kuvitella kuinka paljon adrenaliinia on suonissa valmiina tätä varten. No Rest For The Sickest -rundi on paras mahdollinen tapa juhlistaa livemusiikin paluuta ja sitä, että LxSx perhe pitää yhtä! Olemme olleet studiossa todella kiireisinä ja soittaneet yhdessä enemmän kuin varmaan koskaan, joten tiukkaakin tiukemmassa kunnossa oleva LS tulee – get ready. Hankkikaa liput ja bailataan yhdessä pitkästä aikaa. Let’s fucking go!”,

kommentoi Samy Elbanna.

Lost Societyn ”No Rest For The Sickest 2021 Tour” kaartaa Helsingin Tavastialle joulukuun 13. päivä ja piuhat vedetään irti Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneen kurittamisen jälkeen perjantaina 17.12.2021.

Aiemmin 25.11. Kuopiossa soitettavaksi suunniteltu keikka siirtyy kiertueen yhteyteen ja Sawohousessa siis rytisee keskiviikkona 15.12. Ostetut liput käyvät uudelle keikkapäivälle sellaisenaan.

Kuopiossa, Joensuussa ja Tampereella Lostien kanssa lavan jakaa Shiraz Lane, joka julkaisee 12.11. uuden ”Fake Perfection” -sinkun. Kappale on ensimmäinen lohkaisu ensi keväänä ilmestyvältä hartaasti odotetulta albumilta. Tampereen Shiraz Lanen Olympian keikalle ostetut liput käyvät Pakkahuoneen keikalle sellaisenaan.

Tampereella paketin täydentää illan avaava Detset. Tavastian avausbändi ilmoitetaan myöhemmin.

Liput keikoille ovat nyt myynnissä.

Lost Society – No Rest For The Sickest 2021 Tour

13.12. Tavastia, Helsinki (w/ TBC) – Liput alk. 25,00€ – K-18 | ovet 19:00
14.12. Torvi, Lahti – Liput alk. 25,00€ – K-18 | ovet 19:00
15.12. Sawohouse, Kuopio (w/ Shiraz Lane) – Liput alk. 25,00€ – K-18 | ovet klo 19.00
16.12. Kerubi, Joensuu (w/ Shiraz Lane) – Liput alk. 25,00€ – K-18 | ovet 19:00
17.12. Tullikamarin Pakkahuone, Tampere (w/ Shiraz Lane & Detset) – Liput alk. 25,00€ K-18 | ovet 19:00

Lähde TuskaLive

spot_img