Ruisrockin ohjelma on valmis

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Ruisrockin ohjelma on valmis ja sisältää yli sata esiintyjää, mm. Disclosure ja The Chainsmokers.

Brittiduo Disclosuren lisäksi Ruisrockin ohjelmisto täydentyy erityisesti DJ-ohjelman osalta. Ohjelma on kaikkiaan yli sadan esiintyjän laajuinen.

Ruisrockin kansainvälinen ohjelma saa viimeisen silauksensa brittiläisen Disclosuren myötä. Tämä elektronisen musiikin duo tunnetaan erityisesti housea ja garagea yhdistelevästä soundistaan sekä isoista hiteistään, joita on tuotettu useiden eturivin artistien, kuten mm. Sam Smithin ja The Weekndin kanssa.

Festivaalin kattaus täydentyy lumoavalla pop-lupaus Kialla, ja lavoilla nähdään myös Turku Rock Academyn Airi’s, Jytäorkesteri sekä Whiteout.

Turun oma suomenkielisen musiikin kompassi FLASHBANG ZONE ‘24, joka näyttää suuntaa tulevaisuuden supertähdistä, esittelee Ruisrock-yleisölle nousevat tekijät Sara Been, Smurhdyn ja Andren. Lisäksi laajassa DJ-ohjelmassa nähdään muun muassa legendaarinen Paha Vaanii, sisaruskaksikko Willamomafia sekä korealaiseen pop-musiikkiin erikoistunut klubikollektiivi Soli Club.

Ruisrockin ohjelma on yli sadan artistin laajuinen. Kattaus pitää sisällään useita The Chainsmokersin ja Louis Tomlinsonin kaltaisia kansainvälisiä mega-artisteja sekä esimerkiksi PMMP:n, jonka paluuta Ruissaloon on hartaasti odotettu. Euroviisusuosikki Joker Out nähdään ensimmäistä kertaa Ruisrockissa, kuten myös Fröbelin Palikat, joka tekee ensimmäisen ison, aikuisemmalle yleisölle suunnatun festarikeikkansa.

Ruisrock järjestetään 5.–7.7.2024 Turun Ruissalossa. Päiväkohtainen ohjelma on julki ja kaikki lipputyypit myynnissä Tiketissä. Osa lipputyypeistä on myyty tai varattu loppuun.

Ruisrockin paljon kysytyt aikataulut julkaistaan juhannusviikolla. Aikataulu julkaistaan ensin festarilippunsa Kivra-sovellukseen tilanneille käyttäjille ja myöhemmin myös Ruisrockin nettisivuilla.

Lähde Henna Mansikka-aho

spot_img