Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Tick, Tick… Boom! on musikaaliteoksen sykähdyttävä uusi tuotanto, jossa on mukana Taideyliopiston opiskelijat. Tämä Jonathan Larsonin kirjoittama ja säveltämä rock-musikaali esitetään Musiikkitalossa 27.–31. toukokuuta.

Ohjaaja Jermo Grunströmin mukaan musikaalin toteutusprosessissa korostuu tiivis yhteistyö ja musikaalisuuden kimurantti luonne. Tarinassa kuljemme nuoren musikaalisäveltäjä Jonin ja hänen läheistensä elämän ristivedoissa.

Taiteilijan omakohtainen tarina tuo esiin 90-luvun rockmusiikin tuomat tunnevyöryt. Larson itse esitti teosta alun perin monologimuotoina vuonna 1991 ja se sai nykyisen muotonsa vuonna 2001, Larsonin menehtymisen jälkeen.

Näytäntöön valmistautuu joukko omistautuneita opiskelijoita ja työryhmään kuuluvat muun muassa Liisa Kivinen, Santeri Helinheimo sekä Sara Pirhonen. Ensi-ilta on maanantaina 27. päivä toukokuuta ja esitykset jatkuvat viikon ajan.

Lähde Liisa Kontunen

spot_img