Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Weekend Festival saa kansainvälistä kiiltoa, kun hollantilaiset Nicky Romero ja R3HAB astuvat festivaalin päälavalle. Tapahtuma kokoaa alan huiput Elokuun alussa Espoon Vermon tapahtumapuistoon, jossa nähdään muun muassa Tiësto, Alan Walker, Timmy Trumpet ja Alesso.

Perjantain tähti, Nicky Romero, on noussut nuoresta lahjakkuudesta elektromusiikin huipulle. Alankomaalainen DJ ja tuottaja on tunnustettu levy-yhtiönsä, Protocol Recordingsin, kautta. Hitit kuten ’Toulouse’ ja Spotifyssa puoli miljardia kertaa soitettu ’I Could Be The One’ ovat tehneet hänestä suositun ympäri maailman.

R3HAB, toinen hollantilainen, on pitkän linjan tanssimusiikin uranuurtaja. Hän on tehnyt yhteistyötä suurten nimien kanssa ja hänen kappaleensa ’All Around The World’ on streamattu Spotifysta yli 640 miljoonaa kertaa. Artisti on palkittu 80 timantti-, platina-, ja kultasertifikaatilla.

Future Stagen lauantain esiintyjiin kuuluu myös Atmozfears, joka tunnetaan Hardstyle-musiikkinsa monipuolisesta ja mullistavasta otteesta.

Samalla lavalla astuu suomalainen HeavyWeight, joka on vakuuttanut yleisöä klubikeikoilla ja festivaaleilla ympäri maailmaa.

Weekend Festival ilmoittaa aikataulumuutoksista: Kaninen siirtyy lauantailta perjantaille. Festivaalin lopullinen aikataulu ja liput julkaistaan myöhemmin wknd.fi-sivustolla.

Lähde Manna Fransas

spot_img